NEJ VÍKENDU: To je paráda! V Lanžhotě přišlo na divizi 650 diváků!

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU - 3 ČERVENÉ KARTY, 15 ŽLUTÝCH KARET

V devíti zápasech byly viděny tři červené karty. S jednou výjimkou šlo o zápasy od okresního přeboru níže.

 

V utkání Drozdov – Trubín, ze kterého máme report, sudí Hájek ukázal pouze čtyři žluté karty, ale k tomu přidal hned tři červené, přičemž v domácím týmu se červenalo duo Perglů – Tomáš a Pavel. Domácí vyhráli 3:2.

 

Rezerva Stašova neunesla vysokou prohru ve Rpetách. Hosté si odvezli dvě červené karty. V 79. minutě byl hostující Meško vyloučen za napadení diváka a v té samé minutě komentoval Halák rozhodnutí sudího slovy: „Co to pískáš. Jdi do prdele a vyser se na to.“ Jednou se po dvou žlutých kartách červenalo i na domácí straně. Co naplat, v dresu domácích byl na hřišti Tomáš Řepka, a to se dějí věci…

 

Bulovka těsně porazila Raspenavu, ale zajímavější je počin rozhodčího Zikmunda, který šestnáctkrát vytáhl žlutou kartu a přidal i jednu červenou. Žluté karty padaly v poměru 9:6. pro domácí.

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

V zápase rezervy Jesenice s Řevničovem to po půli nevypadalo na nic neobvyklého. Po přestávce však padlo devět branek a zápas skončil divokým skóre 4:7. Ze zápasu vám přinášíme report i fotogalerii.

 

Brod nad Tichou vedl v Bernarticích v 68. minutě už o tři branky. Domácí však v závěru srovnali a nakonec vyhráli na penalty!

 

DEBAKLY VÍKENDU

14:0 (7:0) Bavory – Březí B. V Bavorech mělo jít dle postavení v tabulce o vyrovnaný zápas, ale na hřišti to vypadalo zcela jinak.

 

1:17 (1:7) FC Romo Český Krumlov – FK Spartak Kaplice B. Tak tenhle zápas domácím nesedl.

 

KANONÝR VÍKENDU – 6 branek

Pět hráčů si připsalo šest branek. Kapitán Skaličky Jaroslav Škuta vstřelil šest ze sedmi branek svého týmu a přispěl k výhře 7:2 nad Domaželicemi.

 

DIVÁCI – 650

Hodový zápas mezi Lanžhotem a Tasovicemi navštívilo 650 diváků. Ti se však museli smířit s těsnou prohrou svého týmu. Ze zápasu přinášíme fotogalerii.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou