Strmilov "B" znovu vyhraje, míní expert Josef Novák st.

0

Jindřichohradecká okresní soutěž pokračuje svým 15.kolem a expert Josef Novák st. je přesvědčen o výhře strmilovského béčka nebo probrání druhé Peče. Ve šlágru kola Kunžak - Číměř se přiklání k výhře domácích. Souhlasíte s tipy?

 

Nová Včelnice “B“ – Třebětice “B“

Jarní část soutěže nezastihla včelnické hráče v optimální formě, ale i tak věřím, že body zůstanou doma.

Tip experta: 1

 

Strmilov “B“ - Slavonice “B“

Mužstvo Strmilova má famózní formu, vždyť porazilo dva celky z popředí tabulky. Svoji formu potvrdí i v zápase se Slavonicemi.

Tip experta: 1

 

Kunžak - Číměř

Dva týmy na špici tabulky, které se netají postupem do okresního přeboru, svedou určitě urputný boj. Šlágr kola by mohl vyznít ve prospěch Kunžaku, který má momentálně větší formu.

Tip experta: 1

 

Peč - Jarošov

Po blamáži mužstva Peče ve Strmilově se snad tým herně i morálně vzchopí a vybojuje vítězství, které by tým mohlo opět nakopnout.

Tip experta: 1

 

Cizkrajov - Horní Pěna

Cizkrajov už nutně potřebuje uhrát nějaký bod a právě proti Horní Pěně k tomu budou mít asi velmi blízko.

Tip experta: 1

 

Staré Město – Rudolec

Rudolec momentálně nehraje vůbec špatný fotbal, a i když jsou na tom domácí tabulkově lépe, myslím si, že Rudolec přiveze z horké půdy Starého Města minimálně bod.

Tip experta: 02

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou