NEJ VÍKENDU: Devět branek za utkání? Adam Trejbal je střeleckou kometou uplynulého víkendu!

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU - 3 ČERVENÉ KARTY, 13 ŽLUTÝCH KARET

 

V deseti zápasech byly viděny tři červené karty. Rudo před očima měli o uplynulém víkendu především v Plzeňském kraji. Tam se odehrály hned tři zápasy, ve kterých padl tento počet červených karet.

 

Zajímavostí je, že v zápase mezi TJ Sokol Spálené Poříčí a TJ Dobřany ukázal sudí Lažánek fotbalistům celkem šest karet, přičemž hned tři měly červenou barvu. Z utkání máme podrobný report.

 

Kromě divoké remízy 3:3 viděli diváci v Jivině, kam přijela Židněves, i 13 žlutých karet. Sudí Chrastina si oblíbil především hosty, kterým jich udělil devět, přičemž jen dva hráči ze základní sestavy hostí odehráli utkání s čistým štítem.

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

 

Nejvíce branek, a to 15, padlo v zápase rezerv Kostelce a Cejle. Domácí vedli v 64. minutě 8:4, ale nakonec byli rádi za těsné vítězství.

 

Panteři z Čelákovic ukázali své drápy jen do 53. minuty, kdy nad hosty z Radonic vedli 4:2, poté se začaly dít věci a utkání skončilo poměrem 5:7 ve prospěch hostí. Ze zápasu vám přinášíme povedenou fotogalerii.

 

To je k vzteku! Vochov na hřišti Sokola Plzeň dotáhl tří gólové manko a utkání tak po devadesáti minutách hry skočilo remízou 5:5. Hosté však obrat nedotáhli a padli na penalty. Ze zápasu máme reportáž.

 

DEBAKLY VÍKENDU

 

16:0 (7:0) TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří – TJ Baník Svatava. V Kynšperku se utkaly týmy, které měly po dvou kolech plný počet bodů. Na hřišti to tak nevypadalo.

 

1:15 (1:7) TJ Slavoj Suchdol B – FK Zlíchov 1914 B. Tak tenhle zápas domácím nesedl.

 

KANONÝR VÍKENDU – 9 branek

 

Adam Trejbal je střeleckým králem víkendu. Konto hostů ze Slabcí zasypal devíti brankami. V prvním poločase soupeře ještě šetřil, ale ve druhém poločase si připsal těžko uvěřitelných sedm branek. Ze zápasů přinášíme podrobnou reportáž s fotogalerií.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou