Rosice i Tasovice vypadly z Mol Cupu

0

Rosice ani Tasovice výsledkově nepřekvapily a podlehly celkům z vyšších soutěží. Jediným divizním zástupcem v Mol Cupu tak zůstala Polná.

FC Slovan Rosice – FC Zbrojovka Brno 0:2 (0:2)

Branky: 13. Pavlík, 19. Zezula (vlastní)

 

FC Slovan Rosice: Zádrapa – Zezula, Praks (80. Moučka), Novák, Kugler, Černý, Malata (C) (32. Kršák), Selinger, Vítámvás, Šíp (73. Chyla), Trtílek.

FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Eismann – Bartolomeu (79. Štěpanovský), Bariš (71. Sedlák), Krejčí, Kříž, Lutonský (57. Jambor) – Magera (C)

 

Diváků: 1568 

 

Jan Zádrapa (brankář Rosic): Škoda, že jsme dostali slepené góly. Mohlo to vypadat jinak. Ve druhé půli jsme viděli, že s nimi můžeme hrát. Kombinačně na tom byla Zbrojovka dobře, ale kdybychom přestáli poločas, mohli jsme pomýšlet na prodloužení či nějaký šťastný gól.

 

Pavel Šustr (trenér Zbrojovky): Začátek jsme měli poměrně slušný, hráči plnili, co jsme si řekli, hlavně směrem dopředu. Pak nám došel dech. Scházel nápad a přesnější provedení. Nedokázali jsme si vytvořit nějakou větší šanci, to až ve druhé polovině. Soupeř dobře a zodpovědně bránil a my na něj těžko hledali recept.“

 

TJ Sokol Tasovice – 1.FC Slovácko 2:5 (0:3)

Branky: 57. Paul, 74. Hrazdílek – 4. Kalabiška, 26. Kubala, 29. Kalabiška, 53. Navrátil, 77. Hellebrand

 

Diváků: 765

 

TJ Sokol Tasovice: Heneš – Garčic, Hrazdílek, Blahoudek, Rygl (67. Mička), P. Lapeš, Rapouch, Paul, Čermák (61. Horáček), Landšperský (86. Švejkar), Švarc.

1.FC Slovácko: Trmal – Machalík, Rezek, Hellebrand, Divíšek, Šimko, Kalabiška (46. Navrátil), Havlík (57. Petr), Kubala, Juroška (82. Reinberk), Krejčí.

 

Miroslav Steinhauser (trenér Tasovic): Kluci odvedli na naše poměry velice solidní výkon. Je pro mě pozitivní, že jsme prvoligovému mužstvu vstřelili dvě branky. Zápas mělo ve své režii Slovácko a my jsme mu byli zdatným sparingpartnerem.

 

 Michal Kordula (trenér Slovácka): Kdyby dali dříve gól, měli bychom daleko větší problémy. Tyto zápasy bývají zrádné, ale jsem rád, že jsme to zvládli relativně v klidu. Když jsem viděl, jak jsou diváci blízko, tak jsem si říkal, ty kráso, to může být pěkně těžké.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou