Tipovačka potěšila další výherce. Budete mezi nimi příště vy?

0

Tipujete na Fotbalunas.cz výsledky zápasů? Tak máte šanci vyhrát ceny od SportFotbal.cz! Vouchery do největší fotbalové speciálky rozdělujeme po každém hracím víkendu. Stačí odhadnout všechny zápasy soutěže a jste ve hře. Již nyní můžete tipovat na následující víkend - čím dříve vaše tipy odešlete, tím větší šanci na výhru máte. Přinášíme pravidelné vyhlášení vítězů z minulého víkendu!

Fotbalový víkend 1. 9. - 2. 9. 

Chcete soutěžit o ceny od SportFotbal.cz? Tak už nyní honem odešlete své tipy na fotbalunas.cz. Minulý týden si stejně počínala trojice vítězů. Tentokrát se zadařilo dvěma tipérům v Divizi A, kterou doplnil na druhém místě Josef Tůma. Bezchybných tipérů se našlo o víkendu více, vše pečlivě evidujeme a aktuální statistiky všech tipérů můžete sledovat v sekci TIP LIGA.

 

A vy nezapomeňte, už nyní můžete posílat vaše tipy k zápasům nadcházejícího víkendu!

 

1. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 400 Kč 

8/8 - Lukáš Brotánek - Divize A, datum a čas vložení tipů na Fotbalunas.cz -  28. 8. 2018 7:46

 

2. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 200 Kč 

8/8 - Josef Tůma -  KP Středočeský kraj, datum a čas vložení tipů na Fotbalunas.cz -  28. 8. 2018 8:51

 

3. CENA – VOUCHER NA ODBĚR ZBOŽÍ V HODNOTĚ 100 Kč 

8/8  - Jan Hovorka - Divize A, datum a čas vložení tipů na Fotbalunas.cz - 29. 8. 2018 9:31

 

Prosíme výherce, ať nás kontaktují na info@fotbalunas.cz z emailu, který použili při registraci. 

 

PRAVIDLA 

Jak vyhrát? Podmínky jsou jednoduché. Vouchery v hodnotě 400 Kč, 200 Kč a 100 Kč do kamenné prodejny nebo fotbalového e-shopu SportFotbal.cz získají za každé kolo tři registrovaní uživatelé, kteří uhodnou nejlepší bezchybný tiket – tedy správně natipují výsledky celého kola soutěže s nejvíce zápasy. 

 

V případě více stoprocentně úspěšných tipérů se stejným počtem zápasů bude rozhodovat rychlejší čas vložení tipů na web Fotbalunas.cz. Jednotlivé vouchery lze navíc sčítat – nejlepší a nejúspěšnější tipéři si tak postupně na Fotbalunas.cz mohou "vytipovat" například kopačky dle vlastního výběru. 

 

Více o SportFotbal.cz a soutěži o tři vouchery se dozvíte V TOMTO ČLÁNKU.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou