NEJ VÍKENDU: Ve 25. minutě vedli 5:0. Pak ale hosté zabrali... Vyrovnán byl i rekordní debakl sezóny

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU - 4 ČERVENÉ KARTY

Zápas KP Vysočiny mezi Pelhřimovem a Chotěboří se změnil v hodně nervózní souboj. "Velmi slabý a nepřesný mladý sudí Terber nedokázal utkání zvládnout. Myslím si, že je velkou chybou nasazení takových rozhodčích do těchto utkání, ve kterých se dá předvídat, že bude "těžší". Čtyři červené a několik žlutých je toho důkazem," hodnotil pro fotbalunas.cz hostující trenér Josef Soural. Více ZDE.

 

V zápase Perninku a Bečova nad Teplou zase hned třináct různých hráčů vidělo žlutou kartu.

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

TJ Slavoj Suchdol B - Football Club Prosex - Hosté vedli po první půli 1:2, těžko říct, co se dělo v domácí kabině o poločase, ale výsledkem bylo rovnou sedm suchdolských branek ve druhém dějství a nakonec přesvědčivé vítězství o tři góly...


Troubsko B - FK Šatava - Ze stavu po poločase 5:2 pro domácí otočila Šatava ve druhém poločase ve svůj prospěch, vyhrála 6:5!


TJ SK Satalice -  FK Union Strašnice B - V Satalicích asi ještě pořád nechápou, co že se to vlastně stalo. Ve 25. minutě se domácí radovali z vedení 5:0 a na béčko Strašnic by nevsadil nikdo ani korunu. Pak se ale začaly dít věci a hosté si odvezli bodový zisk za remízu 5:5!

 

TJ Sokol Přibyslavice B - Heraltice - Remíza 7:7, to se jen tak nevidí...

 

DEBAKLY VÍKENDU

16:0 FK Chodská Lhota - TJ Sokol Osvračín B - Chodská Lhota se stala druhým celkem sezóny, který porazil soupeře o 16 branek. První byla Bělá z OP Jeseník.

14:0 Libouň - Hulice

0:12 TJ Postřelmov B - Libina B

 

 

KANONÝR VÍKENDU - 7 branek

Pavel Chval nasázel sedm branek za Chodovou Planou B proti Holostřevům při výhře 9:0, stejný kousek se podařil i Miloši Červenkovi, který pomohl zostudit v dresu Lovosic B tým Křesína.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou