Nové Sady odvolaly trenéra Mrázka

0

V Nových Sadech zareagovali na tragický vstup do soutěže odvoláním trenéra Petra Mrázka. Jméno jeho nástupce zatím nebylo zveřejněno.

Kouč Petr Mrázek byl tak po debaklu 1:8 v Tasovicích odvolán, o čemž informoval Olomoucký deník.



„S tímhle mužstvem nejsem schopný v získávat výsledky,” řekl trenér Petr Mrázek po zápase v Tasovicích. „Byl jsem odvolán. Sám jsem ale odstoupit nechtěl. Trenér je zodpovědný za výsledky a já jsem s tímhle mužstvem nic neudělal. Proto je to asi správné rozhodnutí,” prohlásil pro Olomoucký deník ostřílený kouč.

 

Nepříjemnou novinku Mrázek slyšel po telefonu z úst předsedy klubu Josefa Ondrouška. „Petra Mrázka si nesmírně vážím jako férového a schopného trenéra a člověka. Odvedl u nás velký kus práce. Minulá sezona byla výborná. Letos se i v těžké situaci snažil zapracovávat mladé hráče. Lidí jako on ve fotbale opravdu není mnoho. Teď ale cítíme, že potřebujeme s mužstvem něco udělat,” vysvětlil Ondroušek a dodal: „Vnímáme, že mužstvo přes léto hodně oslabilo, na což bohužel i trenér doplatil,” uznal pro Olomoucký deník Ondroušek.

 

Obrovským problémem se ukázalo přeřazení klubu do skupiny D. „Přišli jsme o derby s Holicí a postavilo to před nás nutnost cestovat za soupeři podstatně dál, než loni, což spousta hráčů řešila tak, že prostě nebudou pokračovat,” konstatoval Ondroušek.

 

„Někteří se rozhodli, že skončí úplně, jiní odešli po dohodě jako třeba Šuba, nebo brankář Kalina, který šel do HFK právě kvůli cestování. Zklamali mě Samek a Kryl, kteří odešli za penězi do Šternberka, tedy nižší soutěže a ještě záměrně tak, abychom za ně nic nedostali,” postěžoval si Ondroušek Olomouckému deníku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou