Zápy touží po historickém úspěchu. Chceme titul, zní z klubu

0

SK Zápy jsou jedním ze čtyř celků, kteří mají po dvou odehraných kolech v ČFL na kontě plný počet bodů. Vyhrávat chtějí svěřenci Michala Maška i nadále, vždyť celek si dává ty nejvyšší cíle...

Zápy už v této sezóně nepčítají s Karlem Pitákem, který odešel do pražské I.A třídy. Došlo i k dalším pohybům v mužstvu a trenér Mašek je se změnami spokojen. "Kádr se nám podařilo posílit, je silný a relativně široký. Přišli jak mladí, tak zkušení hráči a zatím mám pocit, že by sezóna mohla být dobrá. Ale samozřejmě se uvidí v horizontu přibližně osmi utkání, jak na tom skutečně budeme," vyhlíží do budoucna Mašek, jehož jméno je už leta spjato se zápským fotbalem.

 

Zápy čeká, ostatně jako ostatní týmy, nabitý program, který vyzkouší připravenost hráčů. "Jsout tam vložené středy, do toho pohár. Využijeme šíře kádru a uvidíme, jak to bude vypadat," říká trenér Mašek. A jaké jsou cíle? "Už zaznělo veřejně, že chceme soutěž vyhrát. To se nám ještě v historii nepovedlo. Byli jsme třetí, druzí, ale prvenství nám zatím unikalo. Zkusíme za tímto cílem jít a uvidíme, jak to dopadne," bojovně vyhlašuje lodivod zápského celku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou