Představujeme týmy OP: Asi budeme ohrožení sestupem, myslí si Ondřej Štefančík

0

Loni v Dobrém Poli sezónu zachránili, ale z letošního silného ročníku má hrající trenér Ondřej Štefančík větší obavy. I tak si ale myslí, že s tímto kádrem je reálné soutěž udržet.

Kádr opustil Ondra Štika, který se vrací domů do Křivsoudova, a přišel Adam Vosecký z Tuchoraze. Tým odehrál tři přáteláky, kdy prohrál s Liblicemi a s céčkem Českého Brodu, naopak potěšila vítězná generálka nad Třebovlí 5:2.

 

Trenérské kormidlo více přebírá Ondřej Štefančík, Jirka Mašata zůstává hlavně koučem pro zápasy, ale jeho vytížení mu nedovolí být na všech. Tak se spíše stará o zázemí.

 

Chystáme se na Tuklaty, bude to hodně těžká sezóna, Obávám se, že budeme nejspíš patřit k adeptům sestupu. Když ale budeme trénovat tak jako dosud, vyhnou se nám zranění, tak bychom mohli být těsně nad pásmem ohrožení. V Tuchorazi se to sice rozpadá, asi příliš silní nebudou, ale je tu jiná spousta kvalitních a silných manšaftů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou