Přestavujeme týmy OP: Nučicím se vyprazdňuje marodka, prozradil Jan Vedral

0

Hráči Nučic trénují už od poloviny července a připravují se na start nové sezóny. Na trenérském postu pokračuje Zdeněk Carvan a do kádru se vrací hráči po zranění. Několik detailů ze zákulisí týmu nám poskytl Honza Vedral.

S přípravou jsme začali ve stejném složení jako jsme skončili loňskou sezónu. Pod trenérem Carvanem jsme se sešli poprvé 19.7. Do kádru se vrátili po zranění Souček a Kulhavý, kteří byli mimo celé jaro. Na marodce zůstává tak pouze Hervert, který se podrobil operaci kolene.

 

Celé prázdniny probíhají rekonstrukce kabin a restaurace, takže věříme, že zlepšené prostředí bude pro fanoušky, hráče i rozhodčí příznivou změnou.

 

První přátelské utkání jsme odehráli ve Velkých Popovicích s konečným výsledkem 3:3, když za nás se trefil 2x Kubalík a Vlasák. Sestava: T.Krutský - Šulc, Vedral, Hurtík, Souček - Kulhavý, Chromý, Jelínek, Vlasák - Kubalík, Kočí. Na střídání: P.Krutský, P.Zápotocký
V prvním přátelském zápase jsme se střetli s nováčkem okresního přeboru na Praze východ - Velkými Popovicemi. V přípravě jsme měli pouze tři tréninky, takže bylo znát, že nám míč dělá problémy. Utkání doprovázelo velké horko, proto se hrálo pouze 2x40min. V prvním poločase měl několik šancí Kubalík, ale při svých pokusech si nepočínal dobře a trefoval pouze gólmana. Dobrou příležitost přichystal také Chromý pro Šulce, ale ani ten se neprosadil. Naopak na druhé straně jsme inkasovali z trestného kopu. O srovnání se postaral Kubalík po pěkné akci po ose Chromý, Kočí, Kubalík. Druhý poločas přinesl spoustu chyb hlavně v naší obraně, soupeř toho dokázal využít, když nebyl hráč dobře dostoupen a trefil se z osmnácti metrů od břevna do branky. O srovnání se postaral Vlasák, který si poradil s přízemní střílenou přihrávkou. Na 3:2 domácí zvýšili po rychlém protiútoku a o zaslouženou remízu se v závěru postaral druhou brankou Kubalík.
    O týden později jsme hráli turnaj v Tismicích, kde byl tým složený napůl z B-mužstva. První zápas jsme porazili Kšely/Liblice 4:2 ve druhém jsme prohráli s domácími 6:1.     Minulý týden jsme hráli v Kunicích, kde jsme podlehli 4:1. Náš čestný úspěch zaznamenal Šulc.   Serstava: T.Krutský - Šulc, Vedral, Hurtík, Souček - Kulhavý (Nevšímal), Chromý, P.Zápotocký, Vlasák -  Novák, Kočí
Hrálo se na rezervním hřišti, na kterém však byl nádherný trávník, který v tomto období sucha není jen tak k vidění. První branku jsme obdrželi hned v úvodu, aniž bychom se dokázali dotknout míče. Další padla po chybě v obraně, když jsme nebyli dostatečně důrazní v souboji. Na naší straně se prosadil z trestného kopu Šulc, střelou ze střední vzdálenosti. Druhý poločas přinesl po dvou brankách na obou stranách. Ty naše však nebyly uznány. Nejprve pro ofsaid (i přestože Matěj Chromý nahrával Jakubovi Novákovi zpět na malé vápno) a ta druhá, kdy Marek Šulc nachytal domácího brankáře a z vlastní poloviny hřiště jej přeloboval. Gólman si na míč pouze sáhl konečky prstů, přesto jej rozhodčí neuznal, protože dotyk neviděl a jednalo se o nepřímý kop po ofsaidu.  Přesto zápas ukázal naše slabiny, protože soupeř byl kvalitní a svou kombinační hrou nám občas dělal problémy.     Poslední přípravu odehrály Nučice doma v neděli 19.8. v 17:00 s Kostelcem.

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou