Představujeme týmy OP: Libodřice posilují včetně změny na trenérské lavičce

0

Libodřice uhráli v loňské sezóně osmou pozici a jejich příprava na nadcházející ročník vrcholí pod staronovým trenérem Lukášem Lancem.

Třikrát týdně tréninky, které pomáhá připravovat i kondiční trenér Ondřej Beran, dávají našim fotbalistům pořádně zabrat. Ale jak řekl hlavní kouč Lukáš Lanc, který se k mužstvu po roční pauze vrátil, je to jen dobře, hráči neremcají a poctivě polykají dávky. Věřím, že na sezónu budeme dobře připraveni.

 

 

Kádr se nám příliš nezměnil. Stále zůstává Milan Pánek, který je v osmnácti vyspělým hráčem a sám se rozhodl, že minimálně ještě rok zůstane. Asi bychom mu nebránili ve štěstí, ale jsme samozřejmě rádi, že zůstal. Nějaké nabídky má ještě „Figi“ Pěkný, uvidíme, jak se rozhodne. Nově za nás bude kopat Beníšek a z dorostu přišel Matějka. Do formy se vrací Hrstka, kterému jeho půlroční angažmá v Plaňanech vůbec nepomohlo, ale letos bude platným hráčem.

 

V přípravě jsme odehráli pouze dvě utkání, protože některá nám soupeři odřekli. Minulý týden jsme v divoké přestřelce podlehly „B“ třídním Pečkám 7:8 a tento víkend jsme prohráli na hřišti Radimi 2:3. Snad to do ostrého startu bude výsledkově lepší, protože herně to špatné nebylo.

 

Letošní ročník bude určitě náročný, sestoupily tři týmy z krajských soutěží, postoupily ambiciózní Tři Dvory a českobrodské Céčko je pro mě neznámou. Začínáme u nich příští týden a asi bude hodně záležet na jejich sestavě. Nicméně rádi bychom z Kutilky nějaký bod odvezli.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou