Změny v kádru nás donutily přihlásit okres, vysvětlil David Šimůnek

0

Třetím týmem, který opouští krajské soutěže a vrací se do okresního přeboru, je Tuchoraz. Dlouholetý účastník středočeského kraje se díky avizovaným odchodům několika klíčových hráčů musel rozhodovat, co hrát. Preferovali kvalitní soutěž, kde budou moci prezentovat svůj tým na úrovni. O současné situaci v klubu informuje trenér mužstva, David Šimůnek.

Loňská sezóna  skončila s avízem odchodu několika klíčových hráčů a kvůli snížení kvality týmu jsme museli přemýšlet, jakou soutěž vlastně přihlásit, aby byla kvalitativně na úrovni a abychom v ní dokázali hrát důstojnou roli. Proto jsme se rozhodli krajskou soutěž dobrovolně opustit a přihlásit mužstvo do okresního přeboru.

Jak jsem již předeslal, kádr se nám změnil dost razantně, ale věřím, že bude mít kvalitu. Oslovili jsme několik hráčů, abychom zacelili díru po cca pěti hráčích základní sestavy. Trénovat jsme již začali a jedeme od 24. července a začínáme víceméně od začátku. Sehráváme se a dáváme týmu tvář. Začali jsme i s přípravnými zápasy. Jednou jsme museli sehrát modelové utkání mezi sebou, protože soupeř utkání na poslední chvíli odřekl. A teď o víkendu jsme se zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje na Vyžlovce, kde jsme skončili třetí. Poslední přípravu odehrajeme v neděli s Mochovem.

Soutěž určitě jednoduchá nebude, čeká nás spousta práce s hráči, jak poskládat sestavu. Úroveň přeboru je na vysoké úrovni. Jak to bude vypadat, nám možná lehce naznačí hned první utkání proti kvalitnímu týmu Kouřimi. Určitě to bude boj o první body.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou