Písečtí vyřadili Soběslav a jdou v poháru dál

0

Úvodní kola Fortuna ČFL proložilo první kolo české pohárové soutěže. Středeční program MOL Cupu nabídl také zápas A-týmu píseckého FC, který se v Soběslavi utkal s domácím Spartakem.

Jak se později ukázalo, rozhodující branka střetnutí padla hned v 5. minutě. Jejím autorem byl hostující Václav Hrachovec, který využil hned první vážnější šanci Písku. Žlutomodří v úvodu dominovali a mohli přidat i další zásahy, jenže své pokusy nedokázali vměstnat mezi tři tyče. Když se těsně před půlí nepodařilo skórovat ani Soběslavi, šlo se do kabin za stavu 0:1.

 

Po návratu na trávník vystrašila domácího brankáře Kuníka kombinace Martina Voráčka s Jakubem Heldem, na druhý gól Písku se však ještě chvíli čekalo. Přišel v 57. minutě, kdy Martin Voráček potrestal z penalty předchozí faul na Daniela Petříka.

 

V poslední půlhodině se mezi střídáními a několika udělenými žlutými kartami vyjímala hlavně rána Martina Helda, která přišla v 74. minutě a zastavila ji až síť soběslavské branky. Stav 3:0 pro hosty vydržel až do konce a poslal písecké fotbalisty do 2. kola MOL Cupu.

 

TJ Spartak Soběslav - FC Písek 0:3 (0:1)

Branky: 5. Hrachovec, 57. Voráček, 74. M.Held.

ŽK: 2:3 (Podráský, Suchan – M. Held, Hrachovec, Presl).

Rozhodčí: Štuk – Tesař, Hrkal.

Diváků: 360.

 

Sestava TJ Spartak Soběslav: Kuník – Podráský (73. Žalda), Suchan, Maršík (58. Chotovinský), Zeman – Mazouch, Vaněk, Nohava, Kutner, Bouchal – Dvořák.

Sestava FC Písek: Varyš – Benetka, Vacovský, Milec, Hanzlík – Petřík, J. Held, Presl, Hrachovec (83. Sigmund) – Voráček, Pinc (61. M. Held).

 

Autor: Petr Brůha/fcpisek.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou