FOTO: SK Rakovník oslavil 115 let!

0

Rakovník - Jeden z nejstarších klubů široko daleko oslavil již 115 působnosti! Podívejte se prostřednictvím fotek od Davida Svobody na zápas hvězd proti hráčům nad 35 let, kteří na SK působili.

V sobotu proběhly v městském areálu SK Rakovník oslavy 115-ti let od vzniku tohoto klubu. V rámci těchto oslav bylo sehráno utkání mezi domácí gardou 35+ a All stars výběrem Internacionálů.

 

K vidění nakonec bylo jedenáct branek. Hosté šli po gólech Jaroslava Černého a Martina Hyského do dvou brankového vedení - 0:2. Pak si ale vzali slovo domácí. Do poločasu srovnali Martin Psohlavec a Marcel Majer - 2:2. Po přestávce otočili vývoj Martin Psohlavec, Marek Isteník a Miroslav Hájek - 5:2. Internacionálové ale odpověděli stejnou mincí a po gólech Marka Víta, Václava Kolouška, Pavla Mráze a opět Jaroslava Černého otočili vývoj ve svůj prospěch. - 5:6.

 

Po skončení zápasu se mohli přítomní hosté a diváci těšit na hudební vystoupení v podání Martina Kouteckého, které se opravdu povedlo.

 

Foto od Davida Svobody, které můžete shlédnout také ZDE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou