TOP 30 kanonýrů na Vysočině

0

A je tu finále. Sestavili jsme žebříček nejlepších kanonýrů Vysočiny sezóny 2017/2018! Pravidelně sledujeme dění od třetí ligy až po čtvrté třídy, ale jak najít nejlepší střelce z celé republiky? Podívejte se do fotogalerie, jak dopadlo srovnání kanonýrů napříč všemi neprofesionálními soutěžemi v Kraji Vysočina! Kdo se stál králem střelců dle našeho koeficientu a kdo nasázel vůbec nejvíce branek?

Abychom mohli jednotlivé soutěže České republiky a jejich kanonýry vůbec porovnat, stanovili jsme už po podzimní části koeficienty obtížnosti a podle nich přesné trefy fotbalistů přepočítali do celkového žebříčku kanonýrů. 

 

Králem střelců českých trávníků se stal ONDŘEJ NÝBER z FK Ostrov! Ten dal v krajském přeboru hned 41 branek a získal tak 57,4 bodu. Rozhovor s ním si můžete přečíst ZDE.

 

A jak se věci mají na Vysočině. Králem střelců se stal JAN ŽÍLA ze Štoků, který v 1.B třídě nasázel 42 branek a na své konto si připsal 46,2 bodů. V rámci celé republiky skončil střelec Štoků na 12. místě.

 

Druhé místo obsadil PAVEL SIMR z Velkého Meziříčí, který v MSFL vstřelil 23 branek a získal 46 bodů.

 

Třetí místo patří hráči Kostelce. RADEK NOVOTNÝ v jihlavském okresním přeboru zatížil konto soupeřů 50 brankami, které mu vynesly 45 bodů.

 

Vůbec nejvíce branek vstřelil na Vysočině MICHAL PETRÁŠ z Pavlova, který hraje v jihlavském okrese čtvrtou třídu.

 

Pro zajímavost dodáváme, že podle našeho koeficientu by v rámci celé ČR, Jan Pázler (Hradec Králové), nejlepší střelec druhé ligy, umístil s 52,5 body (21 gólů) na druhé pozici, Michael Krmenčík z prvoligové Plzně jako nejlepší střelec ligy bere šesté místo za 16 gólů (49,6 bodu).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou