Hodnocení sezóny 2017/18: Sokol Radostín

0

O zhodnocení sezóny jsme poprosili Jiřího Peška.

S ročníkem 2017-2018 můžeme být hlavně po výsledkové stránce spokojeni.Pohybovali jsme se, jak po podzimní části,tak také v té jarní v horní polovině tabulky.Cílem bylo nedostat se do sestupových problémů,poněvadž

Letošní ročník byl vyjímečně vyrovnaný. Konečné 4.místo se 46 body je velmi slušné. Potěšila nás i statistika obdržených branek,která byla nejlepší v soutěži.   Na začátku ročníku jsme měli obavy se vstupem do soutěže,  kde nás čekali velmi kvalitní soupeři. Jelikož  bylo ještě prázdninové období, nescházeli jsme se v dostatečném počtu a tréninková účast, také pokulhávala. Nakonec jsme ze tří zápasů uhráli 6 bodů, které byli velmi důležité pro start do soutěže. V podzimní části stojí za zmínku venkovní trio zápasů, které přišlo v 7-9 kole. V nich se nám podařilo vytěžit 7 bodů a prezentovat se i poměrně kvalitní hrou.V posledním kole podzimu k nám přijel neoblíbený soupeř z Borů a místo, aby jsme se důstojně rozloučili s fanoušky a sezónou, předvedli jsme hru, bez nasazení, zápalu a kvality.Získaných podzimních 20 bodů, ale nebylo vůbec špatných.   Jarní část jsme začali dvěma odloženými koly, proto bylo o něco víc času na přípravu. Prvním soupeřem bylo poslední Křoví, které se, ale vždy dokáže do jarních bojů výborně připravit. Tohle se také potvrdilo a naši hráči, jenom s přispěním výborně chytajícího brankáře a povětrnostním podmínkám, Křoví zdolali. Minimálně překvapením kola, byla výhra v Počítkách, kde opět čaroval brankář Dupal, ale také střelecká nemohoucnoust hráčů Počítek. V jarní části stojí za zmínku venkovní zápas v Rozsochách, ve kterém jsme měli neuvěřitelnou fanouškovskou podporu hráčů B-týmu, jenž ten den postoupili do třetí třídy. Konečné umístění je již psáno výše.   Závěrem bych poděkoval hráčům za dosažené výsledky, ale také apeloval na neúplně dobrou tréninkovou morálku. Doufám, že si důležitost přípravné části vezmou k srdci.  

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou