Nejlepší střelec republiky Ondřej Nýber: Říct mi to někdo před sezónou, jen bych se usmál

0

Kanonýr. Král kanonýrů. Ondřej Nýber nasázel v krajském přeboru Karlovarského kraje neskutečných 44 branek. Pomohl tak svému Ostrovu k dominanci v soutěži a hladkému postupu do divize. Česká republika v Nýberovi našla při použití koeficientu pro úrovně jednotlivých soutěží pro sezónu 2017/2018 nejlepšího střelce, žebříček si můžete prohlédnout ZDE

Nejlepší střelec sezóny celé České republiky - jak vám to zni?

Je to určitě suprový pocit, nečekal jsem, že se to až takhle povede, kdyby mi to někdo řekl před sezónou, tak tomu nevěřím a jen se usměju.

 

Byla to vaše životní sezóna?

Určitě tomu tak je, lepší jsem neměl a tolik gólů jsem taky ještě nedal.

 

Jaké je vaše obvyklé nebo oblíbené zakončení?

Moje oblíbené zakončení je určitě z levé strany obstřel na zadní tyč, ale v letošní sezóně jsem se trefil i párkrát hlavou.

 

S Ostrovem jste zažili neskutečnou sezonu. Z 26 zápasů jste jich 23 vyhráli, prohráli jediný zápas, to vše při na úroveň krajského přeboru nevídaném skóre 142:21. Měl jste před sezónou tušení, že to půjde takhle hladce?

Nečekal jsem, že to bude až takhle jasné, slavit postup pět zápasů dopředu je dost, ale jinak musím říct, že jsem věřil tomu, že postoupíme. Sezóna to byla výborná, doma jsme neztratili ani bod a vyhrávali jsme vysokými rozdíly.

 

Postoupili jste do divize. Ale určitě jste obdržel nabídky i od jiných týmů. Kde budete v příští sezoně hrát?

Divize už tu jednou byla a tak víme, co od toho tak trochu čekat, i když nevím, jak se nám povede ve skupině B. Ale na soutěž jako takovou už bychom měli být lépe připravení a věřím, že se udržíme. Nějaké nabídky odjinud byly, ale rozhodl jsem se ještě zůstat doma. Budu hrát v Ostrově.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou