FOTO: Kralovice uspořádaly už pátý ročník Memoriálu Martina Procházky!

0

Prodloužený víkend si v Kralovicích zpestřili fotbalovým turnajem. Na hřišti místního účastníka 1.A třídy se totiž odehrál už pátý ročník Memoriálu Martina Procházky, který je vzpomínkou na předčasně zesnulého brankáře a mezi spoluhráči velmi oblíbeného člověka.

Jedná se o turnaj v malém fotbale (4+1), který místní fotbalový klub každoročně pořádá jako vzpomínku na brankáře Martina Procházku, který ve svých 26 letech podlehl zákeřné nemoci. Letos se uskutečnil už pátý ročník tohoto klání, které se odehrává v přátelském duchu a bez rozhodčích. Stopuje se pouze čas, který hlídá někdo z hráčů právě odpočívajících týmů.

 

Letošní ročník ovládl tým Oblátek FC, který v osmi zápasech inkasoval pouze tři góly a za celý turnaj ztratil jen dva body. Na dalších medailových pozicích se pak umístily celky FC Roma a Sebranky. Loňští vítězové – Rodinný tým – se museli spokojit až s šestým místem.

 

Konečné pořadí:

1. Oblátek FC skóre 22:3, 22 bodů

2. FC Roma 24:5, 21

3. Sebranka 23:7, 19

4. Kozojedy 22:14, 11

5. Stádo Buflonů 6:15, 9

6. Rodinný tým 8:14, 7

7. Dorost "B" 5:13, 6

8. Botafogo 4:12, 6

9. Talent Plzeň 4:20, 4


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou