Největší bombarďák plzeňských krajských soutěží se ukrývá ve Staňkově

0

Fotbalová sezóna 2017/18 je již minulostí a tak je čas na její rekapitulaci. My jsme si vzali na paškál kanonýry plzeňských krajských soutěží. 

Ten nejproduktivnější se ukrývá v 1.B třídě. Staňkovský Tomáš Tlustý totiž nastřílel bezkonkurenčních 36 gólů, přestože týmy v této soutěži hrají jen 26 zápasů – Krajský přebor se přitom hrál na 28 kol a A třída dokonce na 30. 28 přesných zásahů si pak zapsal Martin Wolf z Tlumačova, kterému jeho zářezy pomohly k postupu na nejvyšší krajskou úroveň. 1.A třída byla po střelecké stránce i nejvyrovnajěší soutěží, ještě totiž měla dva 26gólové střelce, Michala Pelnáře (Bolevec) a Jana Lavičku (Kralovice). 26 tref pak stačilo na titul kanonýra Krajského přeboru Lukášovi Bydžovskému z Tachova. Martin Otýs (Malesice) s Petrem Menšíkem (Starý Plzenec) s touto statistikou kralovali zase zbývajícím dvěma skupinám 1.B třídy.

 

Krajský přebor:

Lukáš Bydžovský (FK Tachov) – 26 gólů

 

1.A třída:

Martin Wolf (Tlumačov) - 28 gólů

Michal Pelnář (Bolevec) a Jan Lavička (Kralovice) – 26 gólů

 

1.B třída sk. A:

Tomáš Tlustý (Staňkov) – 36 gólů

Pavel Chval (Chodová Planá) – 26 gólů

 

1.B třída sk. B:

Petr Menšík (Starý Plzenec) – 26 gólů

 

1.B třída sk. C:

Martin Otýs (Malesice) – 26 gólů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou