TJ SOKOL KROUČOVÁ: S předposledním místem nemůžeme být spokojeni, alespoň že jaro bylo lepší

0

Kroučová - Dokázala těžké soupeře potrápit a obrat je o body. Na druhou stranu také několikrát odešla poražena vysokým rozdílem. Výkony stály na dobře chytajícím Jiřím Tomešovi, v záloze či v útoku válel František Machovský. S předposledním místem ale nemůže panovat spokojenost...

Podzimní část se Kroučové nepovedla. Kromě velké prohry ve Hředlích (10:0) ale dokázala své soupeře i potrápit, když remizovala s Lišany, Kněževsí nebo Lány. Jaro přineslo zlepšení, jak sám hodnotí po uplynutí soutěže tahoun týmu František Machovský. I tak se ale jeho tým nevyhnul vysokým prohrám, které byly ve dvou případech devítigólové, v jednom osmi. Za druhou část si ale Sokol připsal i nejvyšší výhru, to když doma zdolal zavidovskou rezervu a vyprovodil ji bůrem!

 

Soutěž jste zachránili, i když díky odstoupení Olympie nakonec nikdo nepadá. Jste s uplynulým ročníkem spokojeni?

 

Myslím, že jakýkoliv fotbalista nebo i fanoušek, nemůže být s předposledním místem spokojen. Jsem rád, že i když se brala v úvahu Olympie Rakovník, tak poslední jsme nezůstali. Kdybych měl zhodnotit podzimní a jarní část, tak ta jarní část byla o 100% lepší než ta podzimní. Několika týmům jsme dokázali, že nejsme ořezávátka a že výhra nebude snadná. Některé týmy jsme dokázali překvapit výhrou nebo předvedenou hrou. Co se týče hráčů, tak jsem si všiml u většiny z nich výrazného zlepšení. Bohužel u hráčů, kteří by měli předvádět stabilní výkony, tak výkonnost šla dolů. To jde ruku v ruce s účastí na tréninkách. Ta byla žalostná, bohužel.

 

Jaký tým tě nejvíce nadchl po fotbalové stránce a kdo naopak?

 

Nejvíce mě zklamal tým z Kněževsi. Oba zápasy od nich byly špatně zvládnuté. Bylo na hráčích cítit, že výsledek prvního poločasu 2:0 jim stačí. Druhý poločas přestali hrát a dopadlo to jednou pro nás lépe, podruhé smolně. Domací zápas na jaře proti Hředlím mě také velmi o jejich kvalitě nepřesvědčil. Je pravda, že jim chyběl Adam Vitner, který měl červenou a stál, ale i přesto by měl tým jejich kvalit jasně rozhodnout a nedržet ¾ zápasu těsný výsledek 1:0. Nejpohlednější a nejlepší zápas, kdo proti nám podal, musím říci, že byly Lány, které zaslouženě postupují. Tenhle tým a hráči mi byli nejvíce sympatičtí. Kvalita hráčů, rychlost s míčem i bez, bojovnost, táhnutí za jeden provaz atd. To vše se mi líbilo a takhle si představuji tým, který bojuje až do posledního hvizdu.

 

Blíží se přestupové období. Dotkne se nějak i vašeho týmu, má někdo přijít nebo naopak odejít?

 

Do tohohle přímo nevidím. Na tohle téma jsme se bavili na ukončené a shodli jsme se, že posílit potřebujeme. Já osobně mám nějaké informace od hráčů, za jakých podmínek zůstanou. Byly to rozhovory jen mezi čtyřma očima. Doufám, že se podaří přivést nové, mladé a kvalitní fotbalisty.

 

Jaký byl váš nejlepší a naopak nejhorší zápas?

 

Za podzimní část byl náš nejlepší zápas proti Kněževsi, kdy jsme vlétli do druhého poločasu jako úplně jiný tým a dokázali vyhrát na penalty. Byl to velký úspěch, byla v něm bojovnost, odhodlanost, píle a snaha. V jarní části bych to dal dvěma zápasům. První opět v Kněževsi, kdy jsme zase dokázali vyrovnat, ale unikla nám závěrečná 5-ti minutovka. Druhý nejlepší zápas byl v domácím prostředí proti Benfice Zavidova. Byl to krásný zápas, bohatý na góly, bojovný, běhavý z naší strany. Nejhorší zápas bych řekl, že byl s Městečkem. Za stavu 2:0 jsme vyrovnali během tří minut. Jenže místo snahy bojovat a vyhrát, jsme přestali hrát a odešli jsme s těžkým výpraskem.

 

Jak vnímáš rozhodčí na rakovnickém okrese? Někteří ať už úmyslně nebo ne ovlivní zápas, neuznají regulérní branky nebo naopak uznají i jasné ofsajdy…

 

Rozhodčí jsou kapitola sama o sobě, hodně nám ublížili, ale i nám pískali velmi dobří a kvalitní sudí. Do hlav mužů v černém nevidím, a tak jestli to dělají pro radost nebo pro něco jiného, to musí vědět oni. Suma sumárum myslím, že krom dvou jasných chyb ve dvou zápasech, převáděli slušné výkony a pískali dobře.

 

Máte hodně záporné skóre, dali jste jen 28 gólů. Ty sám jsi dal skoro polovinu z nich (13 branek). Zajímá se o tebe několik týmů, co bude konkrétně s tebou dál?

 

Za střelcem vždy stojí tým. To, že jsem vstřelil tolik gólů, za to můžu poděkovat týmu. Myslím, že už můžu říct, že se o mě zajímá Ohnivec Městečko, Hředle a Mšec. Zároveň i Kroučová, která chce, abych zůstal. V následujících dnech bych si chtěl s těmito týmy promluvit, zeptat se na jisté informace a pak se rozhodnu. Každopádně si chci užít kvalitní fotbal a být v super partě, která bude tahat za jeden provaz ať se děje cokoliv.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou