TJ ROZTOKY: Chtěly postoupit, bohužel to ale nevyšlo. Pomůže příchod kanonýra Číhaře?

0

Roztoky - Sezónu mohou hodnotit ze dvou úhlů pohledu. Postup nevyšel, to je ta negativní část. Třetí místo je ale přívětivé, neboť na suverénní Lubnou těžko mohl někdo mít a druhé Pustověty zažily taktéž takřka snový soutěžní ročník. Jak soutěž hodnotí Pavel Hruška, trenér mladého ambiciózního týmu doplněného o zkušené hráče?

Do sezóny vstoupily Roztoky prohrou se suverénní Lubnou a i když to po podzimu mohlo být lepší, nakonec je z toho krásné třetí místo. Kluci od Berounky často dohrávali zápasy s nejtěsnějším rozdílem, často také skončil zápas remízou (celkem 5x, z toho 3x výhra na penalty).

 

Po podzimu odešel talentovaný brankář Martin Hůla, který šel zkusit štěstí do Berouna. Za něj ale přišel Jiří Kopernický, zkušený brankář, který přinesl jistotu. Největší výhru si svěřenci Pavla Hrušky nechali na poslední kolo, kdy se rozloučili výsledkem 6:1. Nejvyšší prohry naopak zaznamenali s Janovem (4:0) a již se zmiňovanou Lubnou (2:6). Jak je sám trenér se sezónou spokojen?

 

Máte mladý tým doplněný o pár starších a zkušených hráčů. Funguje to na hřišti a jste s celkovým herním projevem spokojen?

 

S klukama jsem maximálně spokojen, i tak ale musím říci, že 3.místo je pro nás málo. Byly zápasy, které jsme mohli a měli dotáhnout do vítězného konce. Je ale fakt, že Lubná byla opravdu suverénní a postup si zasloužila. Po podzimu nám odešel Hůlis do Berouna, což mě zklamalo, ale je to mladý brankář a určitě mu nebudeme bránit v tom, aby si zkusil vyšší soutěž. Nějakou šanci tam dostal a nebál bych se říci, že se dokáže prosadit. Nahradil ho ale Jirka Kopernický, takže v tomto směru jsme nebyli oslabeni.

 

Jak to vypadá s přestupy? Odejde někdo nebo budete jen posilovat? Slýchá se, že má přijít do útoku Jakub Číhař z Olympie...

 

Jirka Kněžík plánuje skončit, má vleklé zdravotní problémy, takže mi bude k dispozici jako asistent a v případě nouze bude připraven na nějakých dvacet minut naskočit. To bude jistě velká ztráta, ale jinak by nikdo neměl odejít. Z Olympie by měl přijít Kuba Číhař, kterého znám a bude jistě velkou posilou.

 

Jaký zápas se klukům povedl nejvíce a na jaký byste nejraději zapomněl?

 

Zbytečná byla remíza s Pavlíkovem (v obou zápasech remíza, na penalty po jedné výhře na každé straně) a zmínit musím zápas v Pustovětech, kde to bylo na držení míč tak 30:70 pro nás, měli jsme hodně šancí, ale domácí zejména díky Benešovi drželi čisté konto a pak jsme jednou inkasovali a bylo po zápase. Určitě mrzela prohra s Janovem, ten byl ale lepší a vyhrát si zasloužil. Z vyhraných zápasů musím určitě zmínit domácí zápas právě s Pustověty a také obrat s Branovem, který je pro nás takovým derby a ta výhra pak chutná o to více.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou