TJ SOKOL SÝKOŘICE: Špatné jaro hned z několika faktorů

0

Sýkořice - Po podzimu jistě bylo hrát i o lepší umístění, nakonec je z toho ale klidný střed. Jarní část se svěřencům Petra Kovaříka příliš nepovedla, což bylo dáno například úzkým kádrem nebo také penaltovou smůlou, kdy z pěti rozstřelů nebral tento tým ani bod!

Záporné skóre, na konečné šesté místo málo vstřelených, ale také inkasovaných branek. O penaltové smůle již byla také řeč. Sýkořice hned v prvním kole utrpěla svou největší porážku a to v Řevničově (5:0), naopak nejvíce zvítězila v Oráčově (0:4). Jak je se sezónou spokojen trenér Petr Kovařík?

 

Sýkořice uhrála konečné šesté místo ve středu tabulky. Dá se mluvit o spokojenosti?

 

Po podzimu byl čas hrát o 3. místo, ale jaro nám vůbec nevyšlo. Hned tři faktory, které jsme jasně pojmenovali, nás poslaly na šesté místo - 1. penaltové zápasy a nula bodů z penalt, 2. trénink / netrénink a 3. skládání hráčů na zápas (ještě hodinu před není jistota, že přihlášení hráči opravdu přijedou).

 

Za jaký zápas zaslouží hráči největší pochvalu a naopak?

 

Krásné zápasy jsou vždy s čelem tabulky a u nich jsme obstáli. Bohužel pro mě byl nejhorší zápas v Čisté, kde jsme měli bodovat, přestože jsme hráli v neskutečně poskládané sestavě. Museli nám pomoci i hráči padesátníci, jako Brabec v kase a Linc st. v poli.

 

Tým táhne střelecky Petr Kovařík (11 gólů). Dokážete si bez něj představit ofenzivu?

 

Kovařík - ano střelec, a to nám ho ještě rozhodčí neprávem vyloučil. No, jestli si dovedu představit hrát bez něj? Ano, dovedu a navíc musím, on totiž na Sýkořici skončil a vrací se zpátky do Prahy.

 

Cíl je tedy jasný. Stabilizovat a ideálně posílit kádr a pokud možno najít náhradu za kanonýra, který je na odchodu. Pokud se to povede, mohlo by z toho v příští sezóně být i lepší než šesté místo.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou