SK PAVLÍKOV: Pavlíkov má na lepší umístění, problém je v přístupu

0

Pavlíkov - Se sezónou jistě nemůže panovat spokojenost. To sám si uvědomuje i trenér Luboš Gebhart, který zároveň poukazuje, že tým má na daleko lepší umístění než je desátá příčka.

V pozitivním slova smyslu je dobré, že se Pavlíkov zachránil. Není to ale tým, u kterého by se měly řešit takovéhle problémy. Konečný desetibodový náskok je jistě dostačující, ale celkové umístění nelze brát jako uspokojivé. To sám si uvědomuje trenér Luboš Gebhart, který se rozpovídal nejen o umístění a spokojenosti s uplynulou sezónou. Důležitost Lukáše Polcara v týmu je velká, i to si lodivod pavlíkovského SK uvědomuje. Nejvyšší výhrou byl zápas s Oráčovem (9:1) a nejvyšší prohrou domácí zápas s Chrášťany (0:5).

 

Celkové desáté místo nemůže být uspokojivé. Co bude třeba změnit, aby to příští sezónu nedopadlo podobně?

 

Máte pravdu, že 10. místo není dobrým výsledkem. Myslím si ale, že tým má fotbalově na daleko lepší výsledky. Problém je v přístupu. Pokud se netrénuje už v zimní přípravě, tak během soutěže se to těžko dohání. Někomu chybí fyzička, jiným zase technická zdatnost a vyhranost. Většina inkasovaných gólů pramenila z vlastních jednoduchých chyb, takže jsme to soupeřům velmi usnadňovali.

 

Dokážete si představit Pavlíkov bez Lukáše Polcara, který je bezpochyby lídrem týmu?

 

Nedokážu. U Lukáše neplatí to, co jsem říkal o přístupu. Trénuje individuálně a na hřišti nechá všechno .Žádný souboj nedá zadarmo a je po právu kapitánem. Pokud by měli takový přístup všichni, tak jsme někde jinde.


Před jarní částí přišel Zdeněk Ledvina. Jak k jeho přestupu došlo a naplnil sám hráč Vaše očekávání?

 

Zdeněk přišel na popud Tomáše Kindla, se kterým kdysi hrával. Hned od přípravy se ukazoval jako střelec a v zápasech to dokazoval. Takový hráč nám již delší dobu chyběl, takže jsem rád, že k registraci došlo.


Sestavy jste dávali často tak tak dohromady. Máte vyhlídlé nějaké posily na doplnění kádru a jak to vypadá konkrétně s brankářským postem?

 

Celkově se noví hráči shánějí špatně. Spousta mladých kluků nemá bohužel fotbal jako prioritu. Nicméně máme vytipované nějaké kluky, ale je to v jednání. V brance se na jaře vystřídali Melč, Beneš a Mašek. O Melče má zájem Lubná, tak uvidíme, jak se to vyvine.

 

V Pavlíkově vzniklo nově fotbalgolfové hřiště. Plánujete ho zařadit jako odreagování do tréninkového plánu třeba v rámci letní přípravy?

 

My spíš potřebujeme pořádně potrénovat na fotbalovém hřišti. Pokud se pak budou chtít hráči odreagovat, proč ne.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou