Strunkovice vyzvou hokejisty Motoru s Václavem Prospalem a All-Star team, za který nastoupí i Lafata, Panenka, Chovanec a další

0

Ve Strunkovicích již tradiční sportovní odpoledne slaví jubilejní 10. ročník. Navíc místní TJ Blaník slaví 45. výročí od založení svého fotbalového klubu. V sobotu 23. června A tým Strunkovic vyzve hokejisty Motoru. Poté bude následovat druhý zápas hráčů Strunkovic nad 35 let proti All-Star teamu, kde se představí spoustu známých tváří v čele s Davidem Lafatou, Tomášem Řepkou, Vladimírem Šmicrem. Na večer od 21:00 je připravený koncert od skupiny Rolling Stones Revival. Část výtěžku pořadatelé věnují i na charitativní účely.

15:00 TJ Blaník Strunkovice – Motor České Budějovice

Strunkovice, účastník I.B třídy sk. B se ve tři hodiny odpoledne představí před publikem proti hokejistům Motoru. Prvoligový klub ještě před přípravnými zápasy na ledě si zahraje fotbalové utkání proti Strunkovicím. Na trávník by měl vyběhnout i nový trenér Václav Prospal, nebo generální manažer klubu Stanislav Bednařík.

 

16:30 TJ Blaník Strunkovice nad 35 let – All-Star team

Tento zápas bude spíše pro oko diváka, který se může těšit především na Davida Lafaty, Horsta Siegla, Jana Bergera a další hráče, nebo na umělce Stanislava Hložka, Pavla Nového, Richarda Genzera, viz plakát.

 

21:00 – Koncert Rolling Stones Revival

 

Vstupné s bohatým programem je 100 Kč.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou