Neporažený hráč kola, M. Jedlička: Příště už to asi nevyjde, nejspíš ani nebudu v Damnově hrát

0

Miloslav Jedlička, útočník Sokolu Stráž obhájil pomyslnou trofej pro nejlepšího hráče týdne, kterou poprvé a jako první ze všech, vyhrál už minulý týden. O jeho obhajobě se skoro nedalo pochybovat, protože poté, co vstřelil Erpužicím čtyři branky, byla možná konkurence opravdu mizivá. Zlatý hattrick prý však asi zatím nezkompletuje, protože ho přepadla nemoc a v příštím kole nejspíš hrát nebude. Nechme se překvapit, jak to s největší hvězdou soutěže dopadne. "Doufám, že budu stále hrát tak, aby se Vám fotbal líbil a já se zasloužil o Vaš hlasy znovu.", vzkázal strážský útočník čtanářům.  

Jak byste nám ohodnotil vlastními slovy utkání?
Utkání jsme začali skvěle. Už v 10 minutě jsme vedli 3:0 a vypadalo to na jasné utkání, ale po třetí brance jsme přestali hrát. Soupeř nám byl do prvního poločasu víc než vyrovnaným, v kabině jsme si řekli, že to takhle nejde a začali jsme hrát zase svůj fotbal. Ve druhém poločase jsme soupeři nic nedovolili. S výsledkem jsme tedy spokojeni, ale se hrou až tolik zase ne.

Přejděme k vašemu výkonu, dal jste čtyři branky, to se vám asi nestává úplně běžně.  Jak jste se sebou vy sám spokojený?
Ano, dal jsem čtyři góly a opravdu se mi to moc často nestává, ale byly to většinou góly, na kterých jsem se tolik nenadřel. Spíše jsem to dával jen do prázdné branky a většinu za mě udělali spoluhráči. Jsem spokojený, že to tam padalo, ale na výkonu je vždycky, co zlepšovat a určitě se dá hrát ještě o dost lépe.

Na kterou z těch čtyř branek budete nejdéle vzpomínat, která byla nejpovedenější?
Jak jsem již říkal v předchozí otázce, bylo to většinou do prázdné branky, takže na žádný z těch gólů nebudu nějak dlouho vzpomínat.

Jak k vám přistupovali v průběhu utkání obránci, byli stále nepříjemnější?
No, divil jsem se, že mi obránci spíš dávali více a více volného místa. Nebránili nijak zvlášť dobře a my s Karlem Ptákem toho dokázali dobře využít.

Teď k Vašemu opětovnému vítězství v naší anketě. Vyhrál jste už podruhé za sebou, máte v plánu to pomyslné žezlo už konečně někomu předat?
Jsem rád, že jsem tuto anketu vyhrál už podruhé za sebou, ale nebude se zkrátka dařit pořád, takže určitě někomu to pomyslné žezlo předám.

Co byste nám řekl k Vaší současné formě?
Forma je zatím dobrá, daří se mi a jsem rád, že to dokazuju i střelecky. Nevím, co více, bych k tomu mohl říct, jednoduše mi to tam zkrátka padá, ale bez kluků by to nešlo, hodně mi pomáhají.

Na kolik branek z vaší kopačky to vidíte v příštím kole s Damnovem, a tipl byste si na výsledek?
Jelikož jsem dnes omarodil a mám teploty, tak proti Damnovu asi nenastoupím, ale kluci to určitě zvládnou i beze mě a vyhrajeme 4:1.

Ještě se vraťme zpět k anketě, je něco, co byste nám řekl na adresu Vašeho spoluhráče Karla Ptáka, který se stal vítězem společně s Vámi?
Karel Pták je skvělý fotbalista. Má ohromný přehled a hraje skvěle. Jeho silná stránka je skvělá a přesná přihrávka a bravurní zakončení. V útoku nám to společně sedí, skvěle si rozumíme a dáváme oba góly, což je u útočníků celkem důležité. Takže jsme rozhodně spokojení, že nám to společně sedlo a rozumíme si.

Proti kterému celku v soutěži hrajete nejraději a proč? A proti kterému se hraje nejhůře?
Hraji tady teprve první půl rok, takže nemůžu přesně říci, proti kterému ze soupeřů se hraje nejlépe, ale pocházím z Boru, takže nejvíc se těším asi na zápas s Borem, který bude určitě pikantní a atraktivní i pro diváky. Oba dva týmy působí na vrcholu a to slibuje kvalitní zápas.

V minulém rozhovoru (před týdnem) jste uvedl, že jste hráč FK Tachova, který nastupuje v Divizi A, mohl byste nám tyto dvě soutěže porovnat?
Rozdíl v obou soutěžích je obrovský. Divize je o dost rychlejší a přesnější. Mezi oběma soutěžemi je obrovský skok.

Snil jste někdy, že byste hrál někde jinde?
Tak asi jako každý fotbalista. Určitě bych si rád zahrál ve vyšších soutěžích, ale o tom sní všichni, kteří fotbal hrají a mají ho rádi.

Prodělal jste při fotbale někdy nějaké vážnější zranění?
Na podzim jsem se zranil. Měl jsem přetržený sval a nehrál jsem sedm měsíců a právě i kvůli této nepříjemné zkušenosti, jsem šel hrát do Stráže, abych se v klidu pomalu opět rozehrál.

Proč jste se vlastně rozhodl pro fotbal?
Začal jsem hrát už v pěti letech. A hraji už dlouho, fotbal mě baví a přináší mi radost, pro kterou ho také hraji.

Je něco, co byste chtěl opět vzkázat našim čtenářům, kteří Vás opět zvolili hvězdou týdne?
Musím znovu poděkovat těm, kteří mi poslali hlasy. Doufám, že budu hrát pořád tak, aby se jim fotbal líbil a já se zasloužil o jejich hlasy znovu. 

Miloslave, já vám ještě jednou gratuluji k vaší obhajobě našeho pomyslného žezla pro hráče kola a přeji brzké uzdravení a hodně štěstí do dalších kol.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou