FOTO: David Lafata se loučil ve velkém stylu, při exhibici plné hvězd si dokonce i zachytal

0

Nejen Tomáš Rosický, ale i další sparťan a osobnost českého fotbalu zažila povedenou rozlučku. David Lafata se loučil s profesionální kariérou v Olešníku, tedy na ístě, kde s fotbalem začínal a kde bude od příští sezóny kopat krajský přebor. Jak se akce povedla?

V Olešníku se proti sobě postavily týmy Sparty a Jablonce, exhibiční utkání skončilo remízou 6:6. A Lafata, který nastoupil za oba týmy, se prosadil hned čtyřikrát. Postavil se i do brány. Před nabitou tribunou se proháněla zvučná jména, například Pavel Kadeřábek, Jakub Brabec, Ladislav Krejčí, Marek Matějovský, David Bičík nebo Tomáš Sivok. Za Jablonec zase nastoupili Milan Fukal, Karel Piták nebo Tomáš Čížek a tým z lavičky koučoval Petr Rada.

 

Atmosféru přibližujeme fotografiemi Jiřího Pojara!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou