Turnaj v malé kopané v Kounově se kvapem blíží!

0

Kounov - V sobotu 23. června se odehraje tradiční turnaj v malé kopané v Kounově. Na letošní ročník je přihlášeno čtrnáct týmů a již není možnost další přihlášky. 

Nejprve si přiblížíme loňský ročník, kterého se zúčastnilo deset týmů. Hrálo se ve dvou skupinách po pěti a čtyři týmy z každé skupiny mohly stále pomýšlet na celkově vítězsví. Skupinu A ovládli fotbalisté Traverzy ze Hředel, kteří neměli s nikým slitování. Skupinu B ovládl domácí Kounov, který měl v týmu i pár posil, které za domácí tým normálně nehrajou. Po bojích ve skupinách přišlo čtvrtfinále systémem křížem, když se střetl vítěz jedné skupiny s týmem posledním druhé skupiny, druhý se třetím.

 

Do semifinále postoupily všechny čtyři týmy, které byly po konci skupin na prvním nebo druhém místě. FC Fokeful, vítěz dvou ročníků možná až překvapivě nevyhrál skupinu a tak je souboj proti Hředlím čekal již v semifinále, nakonec se po boji radovala Traverza. Druhé semifinále ovládl mírný favorit, domácí Kounov. Duel o třetí místo po vzájemné dohodě rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější hráči FC Fokeful nad Nesuchyní. Samotný vrchol dne - finále. Utkaly se dva dosud neporažené týmy a bylo jasné, že někdo prohrát musí. Hředle porazily Kounov a radovaly se z celkového prvenství.

 

Na turnaji se také vyhlašovali jednotlivci, konkrétně to byli nejlepší hráč, brankář a střelec. Přízeň diváků a hráčů si získal v poli Jan Sláma ze Hředel, brankářem byl zvolen Daniel Rajninec, který chytal za domácí. A nejlepším střelcem turnaje se stal Karel Lupák, spoluhráč Jana Slámy.  

 

Kompletní přehled loňského turnaje zde: http://fotbalunas.cz/clanek/3221/foto-turnaj-v-kounove-ovladly-hredle/

 

Letošní ročník je již obsazen, přihlášeno je až pro Kounov možná neuvěřitelných čtrnáct týmů a turnaj je už také rozlosován. Ve skupině A se představí obhájce Traverza Hředle, tým dává dohromady Jan Sláma, dalším týmem je první nováček - Chelsea Chomutov. Třetím do party je další nováček a to Pizdec FC složený z hráčů okresu Rakovník a jejich kamarády. Beasti ze hřiště je mladý tým dorostenců. Dalším týmem ve skupině A je domácí Kounov, předposledním týmem jsou příznivci pražské Slavie pod názvem Sešívaní Raci, za které se představí například hráč Lubné Adam Trejbal, řevničovský Jan Fujera a nebo Petr Čech ml. hrající za Zavidov. Posledním týmem, který se v Kounově také představí poprvé, jsou Notorický pušky a jak už to vypadá podle názvu, jejich úkolem nebude pravděpodobně vyhrát turnaj, ale vypít toho co nejvíce.

 

Ve skupině B se představí FC Fokeful, který potáhnou svými výkony hráči divizního SK Rakovník, konkrétně třeba Jaroslav Červený a Jakub Sklenka. Soupeřem bude Benfika, za kterou by podle našich zpráv mělo nastoupit několik hráčů, kteří poslední ročník dotáhli Kounov na skvělé druhé místo. I v této skupině najdeme tým dorostenců, říkají si Gullit Gang a tým má na starosti mladší bratr Jardy Červeného, Honza. Čtvrtý tým změnil název z FK Nesuchyně na Nesuchyně Club a hájit tento dres budou například janovští Kail a Konvalinka. Vítáme dalšího nováčka Old Boys Kněžice a také Sausage Club, za tento tým možná ale nastoupí již někdo, kdo už v Kounově hrál, například Kryštof Loula hrající za Chrášťany. Posledním týmem v této skupině jsou zřejmě přiznivci hokejového Litvínova, název týmu proto Cheza Team.

 

Začátek turnaje je naplánován na 9:30. Po turnaji ale akce nekončí. Bude následovat večerní zábava rovněž na hřišti a to od 20hod. Vstupné na tuto večerní akci činí lidových 100,-Kč a k poslechu a tanci bude hrát kapela J.B. Lekce Žatec. 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou