Hned dva zápasy ukončili rozhodčí kvůli napadení předčasně. V jednom případě se hráč omluvil, ve druhém musela přijet policie

1

Rozmáhá se nám tady takový nešvar. Inzultace rozhodčích je něco, co na našich hřištích rozhodně vidět nechceme! I minulý víkend se bohužel našli dárečci, kteří se chtěli proti rozhodčímu vytáhnout…

HNED VĚDĚL, ŽE PŘESTŘELIL

SC Xaverov Horní Počernice - Jižní Město Chodov (I.B B Praha)

Ve 43. minutě zápasu byl vyloučen hráč Jižního Města Chodov, Petr Gabriel totálně nezvládl své emoce. Nejprve si řekl o červenou kartou slovy: "To si děláš prdel ty vym*danče? Pojď ,tak mě vyluč ty ču**ku a já ti jí plácnu.“ Také že červenou hned dostal... A jak slíbil, tak udělal – rozhodčího Gabriel pěstí silou udeřil do hrudníku, čímž ho srazil k zemi. 

 

„Po inzultaci jsem nebyl fyzicky a psychicky schopen utkání dořídit a předčasně jsem ho ukončil ve 44. minutě,“ psal rozhodčí ve zprávě. Plusem je, že domácí si uvědomovali, jak moc Gabriel přestřelil. „Bezprostředně po skončení utkání šli domácí hráči za rozhodčími podat ruku a omluvit se za svého spoluhráče. Ten se následně přišel do kabiny rozhodčích omluvit i osobně,“ připomněl sudí.

 

PO DVOU MINUTÁCH NA HŘIŠTI INZULTOVAL SUDÍHO

V utkání nejnižší třídy okresu Benešov vedla Velíš nad rezervou Přestavlk 3:2. Jenomže zápas se nedohrál. Proč? To opět vysvětluje sudí ve zprávě o zápasu. „V 77. minutě po odpískání ofsajdu ke mně přiběhl hráč domácích Ladislav Bursík a pěstí mě udeřil do obličeje, načež jsem upadl a odpískal ukončení zápasu.“  Bursík byl v tu dobu na hřišti jen dvě minuty, takže svým spoluhráčům opravdu moc nepomohl.

 

To ale nebylo vše. „Při odchodu ze hřiště se seběhla rvačka mezi divákem domácího oddílu a následně mezi hráči obou mužstev. Bál jsem se o svoji osobu a zavolal jsem Policii ČR, ta na místo přijela a shledala, že je situace již v poklidu a se souhlasem rozhodčího odešla,“ hlásil sudí. Utkání tak bylo ukončeno v 77. minutě za stavu 3:2 pro hostující mužstvo. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 5. 2018 00:08
Proč se přišli omlouvat domácí hráči H.Počernic, když se píše, že inzultaci spáchal GABRIEL z Jižního Města .....????

Ostatní čtou