NEJ VÍKENDU: Po rvačce dostali červenou čtyři hráči najednou a parádní divácké návštěvy

0

Pojďte se s námi ohlédnout za uplynulým fotbalovým týdnem v České republice. Vybrali jsme pro vás skutečné "best of", tak se podívejte, kde se fanoušci nejvíce bavili a kteří hráči nejvíce zazářili.

STŘELCI TÝDNE – 7 GÓLŮ

Hned čtveřice hráčů o víkendů vstřelila sedm branek v jednom zápase. Jmenovitě Miroslav Balík (Lány, OP Rakovník), Vojtěch Hořčička (Libeč. III. třída Trutnov), Pavel Hromada (Ratiboř, IV. třída Vsetín) a Jan Hendrych (Dobroměřice, OP Louny).

 

DIVOČINY VÍKENDU

4 ČERVENÉ KARTY

V zápase TJ Baník Ohníč B - Bořislav  teplické III. třídy putovali v 62. minutě po potyčce, ve které létaly i pěsti, ze hřiště hned čtyři hráči.

 

18 UDĚLENÝCH KARET – 15 ŽK + 3 ČK

Velmi vyhecované bylo utkání OP Havlíčkův Brod mezi SK Věžnice a SK Kožlí . Sudí Bouda měl problémy, kam nově karetně trestané zapisovat. Výsledkem bylo neskutečných 18 udělených karetních napomenutí včetně tří červených.

 

NÁVŠTĚVY TÝDNE

737 divákůFC Písek TJ - Sokol Čížová (ČFL) - Jihočeské derby účastníků třetí nejvyšší soutěže táhlo.

 

735 diváků - SK Hranice - TJ Sokol Ústí (Divize E) - Opět derby, kde se ale fanoušci nemohli těšit z jediné vstřelené branky.

 

700 diváků - TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice (I.B MS kraje) - Další derby a na poměry I.B neuvěřitelná návštěva. Ze zápasu máme i fotky.

 

 

DEBAKLY TÝDNE

17:3 - TJ Baník Stříbro B - TJ Sokol Trpísty 

14:1 - Fotbalová akademie Praha - FK Slavoj Koloděje 

14:1 - FC MAS Táborsko B - TJ Centropen Dačice (krajský přebor!)

1:13TJ Sokol Deštné - FK NOVA Vávrovice 

 

PŘESTŘELKA TÝDNE

7:6p - Sokol Brodek u PV - TJ Sokol Určice B - Brodek neuhájil poločasové vedení o čtyři branky, nakonec rozhodovaly za stavu 6:6 penalty! Ze zápasu máme report i fotky.

7:5 - Křečkov - TJ Libice nad Cidlinou 

6:6 - SK Nížkovice - TJ Spartak Slavíkovice 

9:5 - SK Kosmonosy B - SLAVOJ Kropáčova Vrutice 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou