Světový rekord? Horké hlavy v okresním přeboru – čtyři červené karty pro jeden tým během dvou minut!

0

Tak o tomhle víkendu tekly nervy! O strčení do rozhodčího v prachatickém okresním přeboru už jsme informovali, to ale nebyl zdaleka jediný vypjatý duel. Hned ve dvou utkáních sudí poslali ze hřiště s červenou kartou čtyři hráče z jednoho týmu. A zvládli to v rekordních časech…

 

4 ČERVENÉ KARTY PRO HOLETÍN BĚHEM 2 MINUT

Svratouch – Holetín (okresní přebor Chrudim) 

Utkání týmů ze středu tabulky bylo vyrovnané. Až do událostí z rozmezí 76. a 77. minuty. Za stavu 1:1 vypěnila proti rozhodčímu Ďurišovi čtveřice hostujích hráčů a sudí všem ukázal červenou. Domácí pak zápas samozřejmě zvrátili ve svůj prospěch, zajímavostí ale je, že v 94. minutě hosté i v sedmi hráčích docílili branky. Podívejte, se jak rozhodčí duelu jednotlivá vyloučení okomentoval.

 

76. minuta Petr Pilař

Červená karta během zápasu, Druhé napomenutí během utkání, 1 ŽK- NCH nesouhlas s výrokem R, 2. ŽK+ČK nesouhlas s udělením 1.ŽK

 

76. minuta Stanislav Filipi

Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, Urážka R: *uráku vylízanej, pitomče

 

77. minuta Ondřej Beneš

Hrubé nesportovní chování, urážka rozhodčího: Ty pí*o zam*daná

 

77. minuta Pavel Černý

Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, Ur. R: Ty zm*de zas*anej

 

 

4 ČERVENÉ KARTY PRO SEDLEC BĚHEM 3 MINUT

TJ Sokol Paběnice - TJ Viktoria Sedlec (Kutná Hora OP) 

Zápas třetího se čtvrtým byl vyhrocený. Skóre ale bylo jednoznačné, v 91. minutě domácí Vlach zvyšoval už na 4:0. Pak to ale vypuklo – citace u jednotlivých karet opět pocházejí ze zápisu hlavního rozhodčího o utkání.

 

91. minuta Pavel Mrštík

Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, kritika R v přerušené hře s urážlivým výrokem "ty vole, ču*áku"

 

92. minuta Jan Hvězda

Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, kritika R v přerušené hře s urážlivým výrokem "to si děláš prdel, ču*áku"

 

93. minuta Jaroslav Poul

Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, fyzicky napadl R v přerušené hře - chycení R plnou silou pod krkem.

 

93. minuta Martin Volenec

Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, úmyslně hodil-trefil plnou silou míč po rozhodčím.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou