Bohunice se před uzávěrkou přestupů posílily

0

Tatran se stačil ještě před koncem přestupního období výrazně posílit, do kádru získal dva fotbalisty Tišnova (brankáře Martina Doležala a útočníka Petra Švancaru). 

Do Bohunic přišel bývalý ligový brankář Zbrojovky Brno Martin Doležal, který má kontě přes třicet prvoligových startů. Stačil už odehrát sobotní zápas proti Ivančicím (0:0), kde udržel čisté konto.

 

Výraznou posilou bude Petr Švancara, jedna z mnoha ikon brněnského fotbalu, který během své kariéry odehrál 309 prvoligových zápasů za různé české a moravské fotbalové kluby, včetně Slavie Praha, v nichž vstřelil 59 branek. Oba dva do mužstva zamířili z AFK Tišnov, který se odhlásil z divizní soutěže.

   

Z Rakouska, přes Tišnov, má do Bohunic namířeno i Ivan Lacko, bývalý mládežnický reprezentant, odchovanec brněnského fotbalu, který v poslední době působil v nižších rakouských soutěžích. K Tatranu se připojí také Robert Dang, který však bude s mužstvem pouze trénovat. 

 

Bohunice ale počítají také ztráty, z klubu odchází hned trojice fotbalistů. Jakub Gremmel si to namířil do Ráječka, dvojice Tomáš Hrazdíra a Jorgos Torlakidis odcházejí do Šlapanic.

 

Zdroj: www.tatran-bohunice.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou