VIDEO: Amatér mezi profíky! Nejúspěšnější brankář SportFotbal sestav podzimu si užil svou výhru

1

Jako velký zážitek, tak popisoval pocity ze své ceny brankář Marek Wrána. Ještě aby ne – chytá ve III. třídě, ale díky anketě SportFotbal.cz sestavy podzimu dostal šanci si zatrénovat po boku profesionálů ve druholigové Viktorii Žižkov. A my máme samozřejmě jeho trénink pečlivě zdokumentován.

Po konci podzimní části fotbalové sezóny jsme zveřejnili ideální jedenáctky několika desítek soutěží České republiky. Fanoušci následně hlasovali pro své favority a fotbalisté s nejvyšším počtem hlasů se mohli těšit na zajímavé ceny od hlavního partnera ankety, největší fotbalové speciálky SportFotbal.cz.

 

Vítěz brankářského rozstřelu SportFotbal.cz sestav podzimu

Marek Wrána (21 let, brankář, FK Bolatice B - III. A třída Opava)

Mladý bolatický brankář byl jistotou mezi tyčemi lídra soutěže. I když neodchytal všechny zápasy, tak čtyřikrát udržel čisté konto.

 

Výhra: Brankářský trénink ve druholigové Viktorii Žižkov + brankářské rukavice Bu1.

 

Wrána absolvoval s Žižkovem tréninkovou jednotku spolu s ostatními brankáři druholigového celku. „Byl to pro mě obrovský zážitek a jak jsem zjistil, mám fakt na čem pracovat,“ hodnotil boletický hráč trénink.  Dohlížel na něj trenér brankářů Viktorie Václav Winter. „Mára se jevil velmi pracovitě, pro mě byl celkem příjemným překvapením. Doufám, že byl spokojený, že si šance zatrénovat si na Žižkově váží. A aspoň měl možnost vidět, jak vypadá profesionální fotbal a že rozdíl s amatérským fotbalem je fakt veliký.“

 

To není z rozdaných cen zdaleka vše, těšte se na další videa!

 

DOJMY MARKA WRÁNY

"Trénink jsem si užil se vším všudy. Byl to pro mě obrovský zážitek v mé kariéře. Byl jsem sám překvapen, jak to probíhalo, vše hodnotím velice kladně. Odnesl jsem si dobré rady do budoucna od trenéra brankářů pana Wintera a ty budu chtít použít i v samotném zápase. Zapracovat musím na fyzičce a odkopech od brány, také sbírání centrů do pětky. Fotbalunas.cz a SportFotbal.cz jsem za výhru a ceny vděčný."

 

VIDEO Z BRANKÁŘSKÉHO TRÉNINKU MARKA WRÁNY VE VIKTORII ŽIŽKOV


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 4. 2018 13:08
Pěkné :-)

Ostatní čtou