NEJ VÍKENDU: Výsledek 17:0, kanonýr se trefil hned devětkrát!

0

Začátek jara za sebou má většina fotbalových soutěží České republiky a tak se můžeme už tradičně ohlédnout za uplynulým víkendem. A co naše oblíbené shrnutí toho NEJ odhaluje tentokrát? Jiří Doležal z Velemína na své střelecké galapředstavení dlouho nezapomene, v utkání Svatobořic se Žďánicemi zase sudí hned dvanáctkrát karetně napomínal.

SNAJPR VÍKENDU

Jiří Doležal se blýskl nevídaným kouskem, stanovil tak jeden z rekordů sezóny v České republice. V litoměřické III. třídě totiž přispěl Velemínu k výhře nad Lovečkovicemi hned devíti góly! Šest střelců pak dalo o víkendu po pěti gólech.

 

Debakly víkendu

17:0 - Velemín – Lovečkovice (Litoměřice | III. třída sk. A)  - Ano, jde o zápas, ve kterém Doležal vsítil devět branek. Ani jeho spoluhráči nezůstali pozadu a byl z toho ostudný výsledek pro Lovečkovice.

 

15:2 - TJ Jiskra Svor TJ Jiskra Nový Oldřichov (Česká Lípa | Okresní přebor)

0:12 - TJ AFK Eletis Lužec nad Vltavou - Dolnobousovský SK (Středočeský | 1.B třída sk. B)

0:11 - SK Oloví - FK Jindřichovice (Sokolov | Okresní přebor)

1:11 - TJ Slavoj Suchdol B - TJ Sokol Stodůlky (Praha | III. třída sk. A)

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

4:8 - Všenorský SK - SK Sokol Zlatníky (Praha - západ | Okresní přebor)

6:4 - Miskovice - SK Malešov B (Kutná Hora | III. třída)

7:4 - FK Slavoj Stará Boleslav - Mnichovohradišťský SK B (Středočeský | 1.B třída sk. B)

 

DIVÁCKÁ NÁVŠTĚVA VÍKENDU

Počasí stále k návštěvě zápasů nijak neláká, a tak není divu, že rekordy v návštěvnosti se zrovna nekonaly. Nejvíce diváků, 355, přišlo na zápas MSFL  Líšeň – Mohelnice.

 

KARETNÍ MARIÁŠ

Co se týče červených, tak týmy v úvodu jara sekají latinu. Maximem tak byly dvě červené karty v zápase, což je v porovnání s některými divočinami, které jsme odhalili na podzim, slabý odvárek.

Největší práci měl rozhodčí s utkáním SK Spartak Svatobořice - Mistřín TJ KOVO Ždánice v hodonínském okresním přeboru – 11 žlutých karet a jedna červená navrch. 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou