FOTO: Kralovice nestačily na Nové Strašecí

0

Kralovice se v přípravě postavily týmu z KP Středočeského kraje.  Není tajemstvím, že zdejší soutěže jsou považovány za kvalitnější, než je tomu v ostatních krajích. A to zejména díky velkému množství ex-profesionálních fotbalistů z okolí Prahy a záplavě mládežníků z juniorských akademií prvo či druholigových týmů.

Kralovice - Nové Strašecí 3:4 (2:1)

 

Na úvodní branku kralovického Koči odpověděl po přihrávce Ducára Kaválek. Druhé vedení Kralovic po vlastní brance Beneše vymazal hned po přestávce vyrovnávací brankou Krupička. Kralovice svému soupeři odskočily do vedení ještě jednou, když branku vtřelil Pánek. Ale tým z plzeňského severu se z vedení neradoval ani tentokrát moc dlouho. Strašecí z penalty vyrovnalo a obrat dokonal zanedlouho svojí druhou brankou v utkání Kaválek.  Na umělé trávě v areálu Tatranu Rakovník dokázal středočeský tým tedy v závěru vývoj zvrátit a připsat si těsnou výhru.   

 

Kralovice: Bodurka, Hyneš (Zeman), Vlk, Horyna, Bulín P. (Běláč), Řenč, Kulhánek (Běhounek), Dušička, Lavička (Pánek), Bulín M., Koča

 

Nové Strašecí: Doubrava – Beneš, Bláha, J. Mrázek (Ludvík) Ducár – L. Mrázek, Kapek, Kaválek, Trnka, Krupička – Svoboda


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou