Divize B řečí čísel: Statistické ohlédnutí za podzimní částí sezóny 2017/18

0

Na rozdíl od nejvyšší české soutěže se příliš často nezmiňují statistiky týkající se našich nižších soutěží, a proto jsme se to rozhodli částečně napravit. Připravili jsme pro Vás statistiky z podzimní části sezóny Divize B 2017/18. Kdo má na svém kontě nejdelší sérii vítězství nebo proher?

0 - Všechny týmy dokázaly venku minimálně jednou zvítězit, tedy až na dva. Předposlední Hrobce a poslední Nový Bor všechny domácí zápasy na podzim prohrály po 90 minutách, což znamená, že před svými fanoušky nezískaly ani jeden bod za případné penalty.

 

1 - Jedno jediné vítězství po 90 minutách během podzimní části Divize B zaznamenalo Hrobce, které se nachází na předposledním místě tabulky s pěti body.

 

3 - Pouze tři celky získaly sto procent bodů, pokud po prvním poločase vedly - Neratovice, Kladno a Tatran Rakovník. Nejlepším celkem jsou v tomto ohledu prvně jmenované Neratovice, které vyhrály všech osm zápasů, během kterých po poločase nad svým soupeřem vedly.

 

4,2 - Do přehledu statistik jsme vybrali netradičně také číslo 4,2 a důvod je následující. Hrobce se nachází na předposledním místě, jeho zápasy ovšem baví, protože v nich padá v průměru nejvíce branek na zápas - 4,2. Naopak nejmenší počet gólů na zápas přináší utkání vedoucích Velvar - 2,3.

 

8 - Nový Bor se nachází se ziskem jednoho bodu na posledním místě Divize B a během podzimu dokázal vstřelit pouhých osm gólů, což z něho dělá do ofenzivy nejhorší tým v lize.

 

9 - Nejdelší vítěznou šňůrou se mohou pyšnit fotbalisté vedoucích Velvar, kteří v období od 16. září do 4. listopadu vyhráli devět utkání v řadě.

 

10 - Nejčastěji napomínaným hráčem je Lukáš Kubeš z Nového Boru, který má na svém kontě 10 žlutých karet.

 

13 - Šťastné číslo 13 patří Martinovi Bočkovi z Chomutova. Zkušený jednačtyřicetiletý útočník ze severních Čech nastřílel během podzimní části sezóny 13 branek, což z něj dělá nejlepšího střelce podzimu.

 

15 - Doslovala katastrofální podzim prožili v Novém Boru, kde tamní divizní tým prohrál všech patnáct utkání a získal jeden jediný bod, když 16. září podlehl po pokutových kopech před svými fanoušky Kladnu.

 

34 - Nejsilnějším útokem se mohou pyšnit dva celky, jmenovitě Baník Souš a Český Brod, které během podzimní části sezóny nastřílely do sítě soupeřů shodně 34 branek.

 

49 - Ačkoliv je Nový Bor beznadějně poslední, nejhorší obranu má jiný tým. Předposlední Hrobce během patnácti zápasů inkasovalo téměř rovných 50 gólů. Fotbalisté Hrobce lovili míč ze své sítě ve 49 případech.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou