V zápase Lužné s Kněževsí ovládl každý tým jeden poločas

0

Do kolotoče přátelských zápasů naskočila i Lužná, která se na umělé trávě na Tatraně střetla s Kněževsí. Tedy se soupeřem, se kterým sehrála v minulé sezoně vůbec poslední kolo. Jak si dokázala poradit Kněževes s účastníkem nejnižší krajské soutěže?

TJ Sparta Lužná - FK Kněževes 2:2 (2:0)

 

Branky: 2x A. Špička - Vrábík, Holeček.

 

Ve 12' otevřel skóre zápasu A. Špička, který si našel centr z pravé strany od Šnajdra a volejem poslal míč do sítě - 1:0. Poslední celek nejnižší krajské soutěže krátce před poločasem své vedení ještě navýšil, a to po podobné akci, na jejímž závěru byl autor první branky - 2:0.

 

Úvodní poločas patřil Luženským, ale v 56' Kněževes snížila. Vrábík založil útočnou akci od půli hřiště, kterou nedokázala luženská defenziva zastavit, a tak došlo k postupnému dobývání útočné poloviny, které skončilo přihrávkou na zadní tyč právě na Vrábíka, který byl nikým neobsazený a snížil - 2:1.

 

O deset minut později přišlo vyrovnání. Holeček obdržel křižnou přihrávku za obranu a v dobrém postavení uklidil míč pod břevno - 2:2. Další branku nedokázal ani jeden z aktérů utkání vstřelit, a tak zápas skončil nerozhodně.

 

Pro trenéra Lužné Tomáše Pavlíčka přineslo toto utkání plusy i mínusy. Spokojený byl s výsledkem, neboť podzim byl výsledkově hodně špatný. Kromě výsledků byl spokojen s několika individuálními výkony v čele s posilou - brankářem Petrem Procházkou a také množstvím vytvořených šancí. Za nedostatečné by označil v souvislosti s množstvím šancí jejich neproměňování a nepovedenou defenzivu za druhý poločas, která vedla k inkasovaným brankám.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou