FOTO: Podlena je ve formě, jeho tým si poradil se Zavidovem

0

V neděli sehrál Zavidov v areálu Šamotka v Rakovníku přátelský zápas proti Mšeci. Zavidovští měli v nohou ranní trénink, kdežto soupeř přijel odpočatý. Jak vzájemný duel celků z rozdílných soutěží probíhal?

FC 05 Zavidov - TJ Sokol Mšec 0:4 (0:2)

 

Branky: 2x Podlena, Lupák a Wittmayer.

 

Vstup do utkání měl lepší Zavidov, ale nedokázal mírnou převahu gólově vyjádřit. Ojedinělou šancí byla útočná snaha Čecha, který dotíral na bránícího hráče. Pod nohy se oběma hráčům vrhl Klíma, ale míč neudržel, což ale v zápětí napravil a zažehnal tak chvilkový rozruch ve svém vápně. Na druhé straně připravil stoprocentní gólovku pro svého spoluhráče Podlena, když servíroval před odkrytou branku, do které si míč ale cestu nenašel.

 

Další pokud mšeckého kanonýra už skončil brankou, a to když se ze strany vápna dostal až před Kuklu, kterého prostřelil - 0:1. Další šance téhož týmu a na jejím konci opět gól. Kukla vyběhl až na úroveň penalty, kde vyrazil střelu jednoho z hráčů. Míč se ale dostal do prostor, kde stál osamocený Lupák, kterému nic nebránilo v uklizení míče do odkryté svatyně - 0:2.

 

První šancí byl přímý kop Zavidova na hranici velkého vápna. K míči se postavil Žďánský a jeho střelu přes zeď odvracel jeden z bránících hráčů na rohový kop.

 

 

Po šanci Zavidovských udeřilo na druhé straně. Lupák vysunul Podlenu, ten se dostal až před Krause a trefil tyč. Míč se ale odrazil přesně do běhu mšeckého útočníka a ten ho uklidil do prázdné branky - 0:3.

 

V další šanci opět Mšec, po centru zblokovaný hlavičkový pokus, který se dostal k Wittmayerovi a ten dopravil míč do sítě - 0:4. Čestný gól pro Zavidov odmítl Klíma, který vyrazil Žďánského pokus ze strany vápna na vzdálenější tyč.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou