Petr Novák: Moje fotbalové přednosti jsou tvrdá střela a herní myšlení.

0

Fotbalista Želiva, který se z pozice levého obránce nebojí zaútočit pomohl svým výkonem k remíze svého týmu s Vyskytnou 3:3. Petr dostal nejvíce hlasů od fanoušků a stal se hráčem kola.

Petře, jaké byly vaše fotbalové začátky?

Fotbal jsem začal hrát v 7. tříde na základní škole. V kategorii starších žáků jsem hrál za Želiv, v dorosteneckém věku jsem působil v Jiřicích a v současné době hraju za Želiv a jsem věrný tomuto klubu. Nikam jinam už bych nechtěl jít.

 

Ve víkendovém zápasu s Vyskytnou jste od 60. minuty hráli v 10 hráčích, přesto jste dokázali dvakrát skórovat a nakonec jste získali cenný bod. To je obdivuhodné.

Byl to vyrovnaný zápas. Dvě žluté karty, které dostal Lukáš Radil, byly podle mě přísné a vyloučení ovlivnilo zápas. Naší silnou stránkou je, že se dokážeme semknout i za nepříznivého vývoje a bojujeme až do poslední minuty. Zápas s Vyskytnou měl nadprůměrnou kvalitu, diváci se museli bavit.

 

Kdo je nejlepší hráč Želiva?

V týmu je spousta dobrých hráčů. Jedním z lídrů je Lukáš Radil, který (právě kvůli vyloučení) bude chybět v příštím utkání s Novým Rychnovem B.

 

Další otázka na tělo. Jaký je Váš trenér Milan Josl?

Je to velice dobrý trenér a kamarád. Dá se s ním mluvit o všem.

 

Jak často trénujete a kolik se Vás schází?

Trénujeme dvakrát týdně (středa a pátek). Na tréninky chodím pravidelně. Práce mi to dovolí, protože pracuju na 1 směnu v Agrostroji. Na tréninky chodí 10-12 hráčů.

 

Jakě jsou Vaše silné fotbalové stránky?

Mám tvrdou střelu a myslím si, že mám i dobré fotbalové myšlení.

 

V nižších soutěžích není obvyklé, aby krajní obránce podporoval ve větší míře ofenzivu. Jak je to u Vás osobně?

Rád hraju dopředu. Výhoda je v tom, že nejsem tolik bráněn, mám více prostoru. Když zaútočím, tak mě zajistí krajní záložník, takže v tom nevidím problém.

 

Na závěr otázka na SYNOT ligu. Kdo vyhraje titul?

Jsem Sparťan. Věřím, že Plzeň ztratí a Sparta bude mít titul.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou