Hráčem 22. kola Pražského přeboru jste zvolili brankáře Petra Mahu

0

V premiérové anketě o nejlepšího hráče kola Pražského přeboru získal nejvíce hlasů od našich čtenářů Petr Maha. Vítězství to bylo velmi přesvědčivé, neboť brankář Unionu Vršovice obdržel 36% hlasů.

A to i přesto, že v nedělním utkání proti Třeboradicím obdržel dva góly. Ten první byl trochu smolný, když mu po špatném odskopu propadla nepovedené střela Grznára. Druhý gól v jeho síti padl po rohovém kopu, tady byl brankář bez šance. Přesto můžeme s klidem označit výkon Petra Mahy za výjimečný. Poradil si se všemi velmi nebezpečnými trestnými kopy Pavla Grznára z Třeboradic a svůj tým podržel i v několika dalších okamžicích. Union Vršovice měl v závěru zápasu velkou převahu a jen díky skvělému výkonu Patra Mahy mohli hosté myslet na tříbodový zisk. To se však nepovedlo, Petr Maha byl ale za svůj výkon poprávu zvolen nejlepším hráčem zápasu i celého kola. Již zítra si budete moci přečíst rozhovor s Petrem, ve kterém se například dozvíte, jestli má nějaký fotbalový vzor nebo jak tráví volný čas.

 Se 14% se na druhém a třetím místě shodně umístili Tomáš Pešír z Přední kopaniny a Ondřej Kučera z FSC Libuš. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou