Plzeň - Město | III. třída - Hráčem osmnáctého kola se stal Martin Furár!

0

Uplynulé kolo nabídlo opět mnoho skvělých individuálních výkonů. U vás hlasujících získal největší přízeň Martin Furár, v závěsu za ním se umístil Jiří Šlauf, bronzovou příčku obsadil Furárův spoluhráč Karel Hamberger.

Fotbalisté Hradiště prožívají spanilou jízdu jarní fází soutěže a jejich brilantní výkony jsou samozřejmě vidět. V naší anketě o Hráče kola se na medailových pozicích umístili hned dva borci z tohoto mužstva! Pomyslnou zlatou medaili získal Martin Furár, jenž získal 28 % všech obdržených hlasů. Nicméně, jeho vítězství nebylo vůbec jasné, košutecký brankář Jiří Šlauf získal o pouhé jedno procento méně naž Furár - 27 %! Na třetím příčce se se ziskem 14 % hlasů umístil další hráč Hradiště Karel Hamberger. Těmto třem nejlepším gratulujeme a můžeme se těšit na další hlasování!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou