Ceny ankety SportFotbal sestavy podzimu jsou rozdány. Vítěze čeká trénink pod Pavlem Horváthem!

0

Přinášíme očekávané video z prodejny fotbalové speciálky SportFotbal.cz, kde proběhlo losování o ceny. Ve hře byly nejen vouchery na nákup fotbalových produktů, ale třeba i brankářský trénink u profesionálního gólmanského trenéra a hlavně jedno velké překvapení - trénink s týmem druholigového Sokolova!

Naše pravidelná anketa Sportfotbal sestavy podzimu probíhala od skončení podzimní části fotbalové sezóny 2017/18 do 15. ledna, kdy naši čtenáři hlasovali v několika desítkách nejlepších sestav podzimu napříč Českou republikou. Z hlasování vzešla finálová jedenáctka vítězů s vůbec nejvíce obdrženými hlasy. Z „TOP 11“ se losovalo o atraktivní ceny, které věnovala největší fotbalová speciálky SportFotbal.cz a také o pořádné sportovní zážitky.

 

VIDEO Z LOSOVÁNÍ

 

VÝHRY:

1. cena: Trénink pro vítězného fotbalistu ve druholigovém Sokolově pod Pavlem Horváthem a voucher v hodnotě 3000 Kč na nákup ve SportFotbal.cz

2. cena: Tréninkové pomůcky pro klub + ukázkový trénink, co s pomůckami dělat + voucher v hodnotě 2000 Kč na nákup ve SportFotbal.cz.

3. cena: Ukázkový ukázkový trénink společnosti Coerver Coaching pro mládež klubu + voucher v hodnotě 1000 Kč na nákup ve SportFotbal.cz.

 Brankářská cena: Brankářský trénink ve druholigové Viktorii Žižkov + brankářské rukavice Bu1

 

Výhercům gratulujeme a žádáme, ať se nám ozvou na mail info @ fotbalunas.cz!

 

SLEVA 30% NA NÁKUP FOTBALOVÉHO ZBOŽÍ NA SportFotbal.cz!

Nevyhráli jste? Nezoufejte a objednejte si fotbalové produkty na SportFotbal.cz s třicetiprocentní slevou! Stačí při nákupu v e-shopu SportFotbal.cz do 15. února zadat unikátní slevový kód fotbalunas, slevu je možné uplatnit na veškeré produkty. Nakupující musí být při nákupu zaregistrován v e-shopu SportFotbal.cz. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou