Nejlepším hráčem 13. kola byl zvolen Radek Tyml

0

Za vítězem se na stupních vítězů umístili ještě druhý Jaroslav Janeček a třetí Tomáš Červenka.

Nejlepším hráčem 13. kola byl zvolen Radek Tyml. Tento kanonýr ve dvou jarních zápasech vstřelil pokaždé hattrick a hlavně díky němu dokázala Seč dvakrát vyhrát. Minule to na titul "Hráč kola" nestačilo, tentokrát už ano. A nutno říci, že zaslouženě. Tyml v této sezoně vstítil již 12 branek, což koresponduje s třetím místem v tabulce střelců. Hlasující jeho skvělý výkon ocenili 43% všech hlasů.

 

V naší anketě neoceňujeme jen skvělé výkoný útoníků. Na stupních vítězů se umístil i brankář. Jaroslav Janeček na jaře hájil poprvé branku Hradce a vedl si znamenitě. Za svá záda pustil jedinou střelu a remízu 1:1 zachránil v posledních minutách, když pohotově lapil střelu Jana Hajšmana. K druhé příčce mu pomohlo 14% hlasů.

 

Třetím do party je Tomáš Červenka, pro kterého hlasovalo 13% všech hlasujících. Krajní záložník Chlumu svým výkonem pomohl k remíze na půdě prvního Hradce. Červenka se sice gólově neprosadil, ale zaujal aktivním pohybem na hřišti a přehledem.

 

Vítěznému triumvirátu gratulujeme a těšíme se na jejich další skvělé výkony.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou