Přehled Hráčů podzimu jednotlivých soutěží Jihočeského kraje

0

Po dobu dvou měsíců jste mohli podpořit vašeho favorita v sestavách podzimu. Ty sestavili buď redaktoři fotbalunas.cz nebo nám tipy na nominované hráče poskytli naši čtenáři. Kdo ovládl hlasování v Jihočeském kraji? Už v pátek 19. ledna oznámíme finálovou jedenáctku z vítězů sestav podzimu s nejvíce obdrženými hlasy z celé České republiky, ze které bude probíhat losování o hodnotné ceny od SportFotbal.cz!

Divize A: Obránce Marek Kroneisl (Jankov)

Asistent trenéra Petr Maxa: „Ve čtyřiceti letech diriguje celou obranu, stabilně podává kvalitní výkony a na svůj věk mu zaplaťpánbůh drží zdraví. Za celý podzim snad ani jednou nechyběl na tréninku, je to obrovský profík, který jde mladým příkladem.“

 

 

Krajský přebor - Útočník Tomáš Tauber (Hluboká) – Spolu s Hájkem střelecky táhne tým Hluboké, dal čtrnáct gólů. Na jaře bude působit v divizním Krumlově.

 

I.A skupina A - Brankář Vít Reiser (Strakonice) - Patří do základních stavebních kamenů týmu Strakonic, spolu s Kostkou či Zušťákem. Tým se na jeho zákroky může spolehnout, jasná zkušená jednička týmu.

 

I.A skupina B - Tenhle středový hráč je duší největšího překvapení podzimu celku Čtyř Dvorů. Patrik Raab zraje jako víno, navíc dokáže být velmi produktivní, to hlavně on táhne mladou družinu Martina Wohlgemutha.

 

I.B skupina A – Záložník Jan Gruber (FK Boršov nad Vltavou)

Jiří Komrska (trenér): Střední záložník, kapitán, lídr mužstva, střelec a režisér hry. Hráči ho respektují, dovede poradit a své fotbalové zkušenosti si nenechává jen pro sebe. Na podzim hraje ve skvělé formě, prostě kapitán jak má být.

 

I.B skupina B - Roman Žurek - Strunkovice – Osmigólový střelec, vzhledem k problémům v sestavě hrál i v záloze

 

OP Prachatice - Václav Hovorka – Hraničář Borová Lada

S dvanácti góly možná největší střelecké překvapení podzimu. Jeho devizou je hra na malém prostoru a vynikající orientace před brankou, ze které těží.

 

OP Jindřichův Hradec - Lukáš Stejskal (STRÁŽ NAD NEŽÁRKOU) - technický hráč, záložník, jehož průniky po levé straně přinesly plno šancí a gólových asistencí. Rovněž střílí důležité branky a ve hře jeden na jednoho je velice silný. Cizí mu není ani defenzivní činnost a levý bek si ho nemůže vynachválit.  Hraje za Stráž necelý rok, ale do party zapadl velice dobře a i mistní děvčata si ho velmi oblíbila... 

 

OP Český Krumlov - Radovan Kaprál, Sokol Křemže

Tahoun křemežského celku.

Statistiky: 9 gólů, 0 žlutých karet, 3x hráč zápasu (vždy hráč kola)

 

III. třída sk. A České Budějovice – Útočník Svatopluk Vokurka (FK BORŠOV NAD VLTAVOU) - nejlepší střelec svého týmu, vstřelil jich rovnou deset.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou