Počítky mohutně posilují

3

Počítky posilují, když z divizního Žďáru získaly duo Lukáš Jurnečka - Patrik Ločárek, přičemž v jednání je i příchod dalšího hráče Žďáru Jana Maška.

Počítky po podzimu ztrácí ze třetího místa čtyři body na rezervní tým Bystřice nad Pernštejnem, ale mají zápas k dobru s Hamry. V zimní pauze se hráči čile pohybují na trase Žďár - Počítky. 

 

Žďárští se začátkem přípravy informovali o změnách v týmu na svém webu. Svůj názor na odchod stabilních členů kaádru poskytl staronový trenér Žďáru Petr Nedvěd, který řekl: "Mužstvo po podzimní části opustili Jurnečka, Ločárek a Mašek (jeho odchod bude ještě řešit vedení klubu), kteří odešli do Počítek, kde dali přednost pohodlí v okresním přeboru před fotbalem na vyšší úrovni. Tomu sice nerozumím, proč se mladí kluci se zkušeností z MSFL a Divize takto rozhodli, ale do hlavy jim nevidím a nic s tím nenadělám."

 

Svůj pohled na věc nabízí Lukáš Jurnečka. 

Loni na jaře, když jsi se stal hráčem kola, jsi v rozhovoru zmínil, že by jsi chtěl kariéru ukončit v Počítkách. Jaký je hlavní důvod přestupu?

Chtěl jsem přestoupit již na podzim, ale trenér Jozef Vanko mě ještě přemluvil, abych zůstal. Těch důvodů, proč jsem skončil ve Žďáru, bylo víc. Těmi nejpodstatnějšími je zejména to, že na fotbal už nemám tolik času jako dříve, kvůli práci, ale také bych se určitě nepohodl s novým trenérem.

 

Stejným směrem se vydal i Patrik Ločárek a mluví se i o Honzovi Maškovi. Jaké budou mít Počítky s takto posíleným kádrem cíle?

V Počítkách, myslím, je již nyní hodně kvalitních hráčů a s naším příchodem by byla škoda hrát jen okresní přebor, takže hlavním cílem bude určitě postoupit co nejvýše.

 

Znamená pro tebe osobně tento přestup to, že se již neplánuješ zapojit do vyšších soutěží typu divize? Nebo jde jen o krátkodobou štaci?

Nevím ještě, co bude v budoucnu. Hraji futsal za Havlíčkův Brod a malou kopanou v Jihlavě, takže se budu věnovat spíše tomu, ale každopádně jsem nepřišel do Počítek jen na jednu sezónu a rád bych s Počítkami postoupil co nejdále.

 

Jak si na jaře povede Žďár pod staronovým koučem Nedvědem?

Přeji klukům, aby se jim dařilo co nejlépe. Trenér Vanko udělal obrovský kus práce a vytáhnul tým na čelo tabulky. Kluci mají před sebou hodně práce, aby to udrželi.

 

Počítky se tak na jaře budou řadit k favoritům žďárského okresního přeboru.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 2. 2018 10:44
S bidou splnovat a nesplnovat je rozdil.. a to muzou potvrdit asi vsichni, co u vas kdy hrali.. asi jen vam neco vecne unika..
17. 1. 2018 21:32
Ahoj,prosim te,seznam nas s parametry pro prales, okres a kraj a ktery z nich konkretne nesplnujeme. Radi se na to zamerime a v ramci naseho nadseni pro fotbal,se pokusime o vylepseni. Verim ze napriklad rozmery naseho hriste (92mx52m) regule facr splnuji. Pokud mas konstruktivni kritiku, tak se muzes predstavit a pustit se do debaty,urcite uvitame nove napady na vylepseni. SK Transformator
17. 1. 2018 14:24
Tak snad taky Transformátor vybuduje lepší zázemí a hřiště, který s bídou splňují parametry pro prales... :-!

Ostatní čtou