Hráčem 18. kola se stal Daniel Malý

0

Hlasující za krále poslední kola zvolili Daniela Malého. Za ním se na stupních vítězů umístili ještě Václav Tichota a Martin Krňoul.

Pro Daniela Malého hlasovalo 24% z celkového počtu hlasujících. Záložník Vstiše zaujal bezchybným výkonem na hřišti Dolní Lukavice. Vedoucí celek tabulky sice prohrál po penaltách 3:2, ale malou náplastí pro tohoto hráče může být alespoň to, že svou penaltu proměnil. Daniel Malý v tomto ročníku nastřílel již 13 branek a okupuje 4. příčku v tabulce střelců. Jen tak dál!

 

Na druhém místě se v naší anketě umístil Václav Tichota, pro kterého hlasovalo 17% fanoušků. Hráč Merklína, jehož teritoriem je střed hřiště, zazářil v domácím duelu proti Spálenému Poříčí. Tichota hned v první minutě otevřel skóre utkání a druhý gól přidal v 53 minutě, kdy svůj celek opět poslal do vedení. Na vítězství to nestačilo, na stříbrnou příčku v anketě o hráče kola už ano.

 

Třetím do party je Martin Krňoul. Útočník Spáleného Poříčí o sobě v utkání s Merklínem dal také pořádně vědět. Brankáře poprvé překonal v 77. minutě, podruhé o osm minut později. Tyto veledůležité trefy otočily průběh utkání a vedly k výhře 4:2. Hlasující jeho výkon ocenili 15% z celkového počtu hlasů.

 

Všem třem, ale i dalším, kteří se do sestavy kola dostali, gratulujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou