Olšany: Mojmír Hloušek podzim je pro mě velkým zklamáním

0

Situaci u týmu Olšan bude hodnotit aktuálně zraněný Mojmír Hloušek.

1. Mohl by ses představit naším čtenářům a stručně povědět o své fotbalové kariéře?

Od mala jsem chtěl být brankářem. S fotbalem jsem začal  v šesti letech ve klubu FK Hodolany, kde jsem hrál až do svých 19 let, kdy klub byl již dva roky pod hlavičkou HFK Olomouc. Zachytal jsem si žákovskou ligu, dorosteneckou divizi a nakonec nakukoval jako dorostenec do Krajského Přeboru mužů, který jsem si nakonec bohužel nezachytal! Při přechodu mezi dospělé v roce 2006 jsem si uvědomil, že se mi mezi třemi tyčemi nelíbí jako dřív a rozhodl jsem se jít hrát "do pole" třetí třídu do Nedvězí u Olomouce, kde jsem strávil 7 let, ve kterých jsme si vykopali okresní přebor. Odsud jsem v roce 2013 přestoupil na popud svého kamaráda do Olšan u Prostějova, za které hraji dodnes.

2. Jaké jsou tvoje největší fotbalové úspěchy?

Možnost hrát žákovskou ligu, pár utkání za výběr OFS Olomouc a možnost zahrát si s vícemistrem Evropy Martinem Kotůlkem v Olšanech! :-)

3. Jak hodnotíš působení svého týmu  v podzimní částí?

Podzimní působení našeho týmu v soutěži nelze nazvat jinak, než velkým zklamáním. Tým, který se loni rval i přes slabší konec sezóny do posledního kola o postup do 1B. třídy a který se od loňské sezóny v podstatě nezměnil, hraje letos spodek tabulky a bude se muset na jaře ještě hodně otáčet, aby se vyhnul sestupovým starostem. Nikdy bych nevěřil, že trenér udělá takhle moc, ale po odchodu trenéra Navrátila do Uničova, přišel bohužel někdo, kdo neměl a tým téměř rozložil. Naštěstí předseda klubu a starosta Olšan pan Elfmark sehnal po tomto hrůzostrašném podzimu za něj náhradu a přišel pan Nekuda.

4. Jak hodnotíš svoje výkony v podzimní části?

Hraji tak, jak hraje tým, rozhodně nejsem rozdílovým hráčem, ať tak, či tak! :-) Takže když tým hrál na podzim až na pár zápasů špatně, hrál jsem špatně i já. Vše vyvrcholilo v Říjnu, kdy jsem si svou nešikovností urval přední křížový vaz a musel jít na plastiku.

5. Koho tipuješ na postup a koho naopak na sestup ze soutěže?

Tak podle mě si to rozdají Nezamyslice a trochu překvapivě Vrahovice s Hanou, jejichž hra loni zrovna nenasvědčovala, že by se letos měli rvát o postup. Můj tajný favorit je ovšem Horní Štěpánov.

Ještě více než Vrahovice s Hanou mě překvapili Držovice, které podle mě hrály loni hodně slušný fotbal a letos už jim podle všeho pomůže jen zázrak. Pokud budou padat dvě mužstva, rozdají si to Smržice s Kralicemi. Dovoluji si tvrdit, že nás se boj o záchranu týkat nebude, protože si myslím, že přeci jen patříme do "klidnějších míst" tabulky!

6. Jak probíhá prozatím zimní příprava a jaká jsou očekávání pro jarní část?

Na tuto otázku bohužel nemoho odpovědět, páč jsem kvůli svému zranění na Jarní část sezóny mimo tým! 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou