HVĚZDY V PRALESE (II. díl): Trojnásobný mistr světa, bronzový medailista z EURA nebo autor superfinty

0

S fotbalem se těžko loučí a tak dokud bývalým reprezentantům či ligovým hvězdám slouží zdraví, rádi si zahrají v některé z nižších soutěží. Představujeme vám další známá jména, která můžete o víkendu vídat v soutěžích od krajských přeborů níže!

 

Horst Siegl (48 let, TJ Jíloviště, Středočeský | 1.A třída sk. A, Praha – západ III. třída sk. B) – Ikona Sparty a bývalý reprezentant. Čtyřnásobný král střelců české ligy, nastřílel 176 ligových gólů. Se synem Horstem (28 let) hraje už nějaký ten pátek, dříve v Blšanech, nyní v Jílovišti, i když Siegl st. už nastupuje jen občas za béčko, na podzim dal dva góly.

 

Luděk Zelenka  (44 let, FK Kralupy 1901, III. třída Mělník) – Bývalý útočník Jablonce, Slavie, Teplic či Brna a aktuální spolukomentátor České televize. V lize nasázel 92 branek. Za Kralupy nastoupil jen do pár zápasů, ale radoval se hned ze sedmi gólů. Obléká také dres Realu Top Praha, týmu, který se zasazuje v charitativních projektech.

 

Zdeněk Šenkeřík (36 let, Sokol Libiš, KP Středočeský kraj) - Bývalý slávista, který se proslavil svou superkličkou, dvojnásobný mistr ligy. Na podzim vstřelil šestnáct branek a je nejlepším střelcem soutěže.

 

Roman Bednář  (34 let, SK Lhota, KP Středočeský kraj) – Bednář z české ligy zamířil do nejvyšší skotské soutěže, kde vyhrál Skotský pohár. S West Bromwich Albion zase slavil postup do anglické nejvyšší soutěže. Za Lhotu nastoupil jen vzácně, dal dva góly.

 

Jan Šimák (39 let, Chotoviny, I.B sk. D Jihočeský kraj) – Působil v nejvyšší německé soutěži, z Leverkusenu odešel do Sparty, se kterou získal dva mistrovské tituly. Za podzim stihl nastřílet pět gólů.

 

Marek Heinz  (40 let, Tatran Všechovice, KP Olomoucký kraj) – Fotbalista, který ve své kariéře zažil mnoho různých angažmá v různých zemích. Jmenujme působení v Hamburku, Galatasarayi či Saint-Étienne. S Baníkem vyhrál ligový titul, zazářil na EURU 2004, kde byl součástí bronzového týmu. Na podzim branku nedal.

 

Radek Sňozík (42 let, FK Lety, I.B sk. E Středočeský kraj) – První ligu chytal v Příbrami, posléze se zněj stal miláček fanoušků Bohemians. Nyní je spolehlivou jedničkou Letů, byl vybrán do ideální jedenáctky podzimu, takže i pro něj můžete na fotbalunas.cz hlasovat.

 

Tomáš Vlasák (42 let,  Sokol Benice, OP Praha sk. C) – Bývalý výborný hokejový útočník a úspěšný reprezentant – trojnásobný mistr světa. Získal český i ruský mistrovský titul. Neztratí se ani na fotbalovém hřišti, na podzim dal čtyři branky.

 

Kamil Tobiáš (39 let, SK Včelná, České Budějovice | III. třída sk. B) – Bývalý trenér prvoligové Příbrami, nyní hrající kouč Včelné. Dal pět gólů.

(připravujeme i III. díl)

 

ČTĚTE TAKÉ: HVĚZDY V PRALESE (I. díl): V nižších soutěžích hrají Ujfaluši, Pacanda či zpěvák Dyk

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou