Hradec Králové - IV. třída sk.B - Hráč 10.kola - Na prvních dvou místech bratrská dvojice Hanušů.

0

V historicky prvním hlasování o hráče kola ve IV. třídě skupiny B, se povedla nevídaná věc. Na prvních dvou místech se umístili bratři Tomáš a Radek Hanušovi. K nim se do party přidal jejich spoluhráč Radek Matys.

 

1.místo:  Tomáš Hanuš  -  45%  -  TJ Sokol Nepolisy B

2.místo:  Radek Hanuš   -  23%  -  TJ Sokol Nepolisy B

3.místo:  Radek Matys    -  17%  -  TJ Sokol Nepolisy B

 

Na dalších místech se umístili hráči Libčan a Syrovátky

 

Tomáš Hanuš - Vstřelený hatrtrick vynesl tohoto šikovného útočníka na první místo se ziskem 45% všech hlasů. Tomáš je útočník, který je hrozbou pro každý tým, nejen ve IV, třídě, ale branky pravidelně střílí i v 1.B. třídě královéhradeckého kraje.

Radek Hanuš -  Obránce, ale hlavně duše týmu, pro kterého není problémem se pro tým Nepolis obětovat. Také proto se vyšplhal v hlasování fanoušků až na druhé místo se ziskem 23% všech hlasů.

Radek Matys - Radek podržel svůj tým v rozhodujících momentech zápasu. Stal se hráčem zápasu, a i když nevychytal nulu, tak i díky němu si Nepolisy odvezli z Libčan tři body. Tohle všechno mu pomohlo ke třetímu místu v anketě hráč kola se ziskem 17% všech hlasů.

 

S Tomášem Hanušem se potkáme i ve čtvrtek, kdy s ním uveřejníme rozhovor.

 

Těšíme se na další hlasování o hráče 11.kola, které proběhne v příštím týdnu od Pondělí 27.4. až do úterní půlnoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou