Hradec Králové - IV. třída sk.A - Hráčem 10.kola se stal Černilovský Radovan Hypš

0

V historicky prvním hlasování o hráče kola ve IV. třídě skupiny A, se stal Radovan Hypš z Černilova. A hned napoprvé, se na prvních třech místech umístili hráči Černilova.

 

1.místo:  Radovan Hypš  -  50%  -  FK Černilov B

2.místo:  Lukáš Voltr       -  26%  -  FK Černilov B 

3.místo:  Petr Jelen         -    7%  -  FK Černilov B

 

Na dalších místech se umístili hráči Libřic, Smiřic a Malšovic.

Radovan Hypš - K prvnímu místu mu určitě pomohla poctivá práce záložníka, který odjezdí celých devadesát minut. A to se prostě divákům líbí. Proto taky získal celých 50% všech hlasů. Navíc svůj vynikající výkon podpořil třetí brankou svého týmu, kterou chladnokrevně umístil k tyči Libřické brány.

Lukáš Voltr -  Spolehlivý výkon v bráně a hned v prvním zápase jara vychytaná nula. Co víc si Lukáš Voltr mohl ještě přát. A tak mu bylo odměnou 26% hlasů a krásné druhé místo v anketě kola.

Petr Jelen - Klasický útočník s čuchem na góly se stal hráčem zápasu.  Petr nekompromisní hlavičkou poslal svůj tým do vedení, a uklidnil svůj trápící se domácí tým. Tohle všechno mu pomohlo ke třetímu místu v anketě hráč kola se ziskem 7% všech hlasů.

 

S Radovanem Hypšem se potkáme i ve čtvrtek, kdy s ním uveřejníme rozhovor.

 

Těšíme se na další hlasování o hráče 11.kola, které proběhne v příštím týdnu od Pondělí 27.4. až do úterní půlnoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou