Drž se, Ondro!

0

víkendovém utkání s Hořovickem utrpěl dobříšský Ondřej Puchmajer zlomeninu lýtkové i holenní kosti a nadcházející týdny budou pro mladého záložníka tvrdé. Proto ti chceme, Ondro, za náš portál, divizní kolegy i přátele a spoluhráče vyjádřit podporu, kterou bezesporu budeš potřebovat, a popřát hodně štěstí!

Robert Talůžek (MFK Dobříš)

V sobotu jsme viděli, že fotbal a výsledek není vůbec důležitý, zápas se dohrával jen z povinnosti. Chtěli jsme ho pro tebe, Ondro, zvládnout a vyhrát, ale všichni bychom vyměnili vítězství za to, abys byl zdravý. Všichni, jak hráči, funkcionáři, tak i fanoušci ti přejeme, aby ses dal co nejdříve do pořádku! Držíme ti palce a těšíme se, až budeš zpátky s námi v kabině a na hřišti.

 

Patrik Junek (MFK Dobříš)

Doufám, že se brzy uzdravíš, vrátíš se zpět na hřiště a budeš zase dělat to, co máš nejraději! Jsme jako bráchové. Věřím, že se do toho dostaneš zpět a ještě všem ukážeš, co v tobě je! Spolu jsme silnější!

 

Jan Bežó (FK Hořovicko)

Je mi moc líto, jak to dopadlo. Dej se brzy dohromady, Ondro! Strašně mě ten zákrok mrzí.

 

Matěj Rajnoch (FK Motorlet Praha)

Ještě na podzim jsme spolu na Dobříši válčili. I když jsem ti už psal esemesku, popřeji ti ještě jednou brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat na trávníky!

 

Marian Geňo (FC Slavia Karlovy Vary)

Zrovna jsem zápas sledoval na netu, když k tomu nešťastnému zákroku došlo. Musím říct, že mě úplně zamrazilo. Souhlasím s Kaufym (Luděk Kaufman, pozn. red.), že tady jde fotbal stranou. Ondro, přeji ti brzký návrat do normálního života a mnoho morálních sil, aby ses dokázal k fotbalu vrátit. Ještě bych chtěl vzkázat všem hráčům v divizi, že bychom k sobě měli mít více respektu. Vím, že jsme víceméně hodnocení podle výher, ale body nejsou vše. Tvrdých zákroků přibývá a nechci ani přemýšlet, co se bude dít na jaře, kde o sestup bude hrát dvanáct týmů.

 

Jan Vystyd (TJ Tatran Sedlčany)

Ondřeji, za celý klub ti přeji brzké uzdravení. Jsi tvrdý chlap, určitě se vrátíš silnější! Držíme palce.

 

Tomáš Pešek (SK Rakovník 1903)

Ondro, přeji ti brzké uzdravení jak za sebe, tak za celou kabinu SK Rakovník. Podobným zraněním prošel i jeden kluk od nás minulou sezónu. Držíme ti palce, aby léčba probíhala podle tvých představ, a hlavně aby ses z toho co nejdříve dostal a byl fit. Buď silný a drž se!

 

Jan Kašpar (FK Olympie Březová)

Myslím si, že budu mluvit za celý náš klub, když ti popřeji brzké uzdravení. Zranění je to těžké a rekonvalescence nebude jednoduchá, ale buď trpělivý. Snad se na fotbalové trávníky vrátíš co nejdříve. Všichni ti držíme palce, přejeme ti hodně štěstí a v této chvíli hlavně to zdraví.

 

Ondřej Rybka (SK Aritma Praha)

Osobně se neznáme, ale na hřišti jsme se už párkrát potkali. Viděl jsem, co se ti stalo, a vím, že je to hodně nepříjemné a bolestivé. Doufám, že se dáš brzy dohromady a na fotbal nezanevřeš. Drž se, Ondro!

 

Jiří Junek (SK Aritma Praha)

Ondro, moc mě mrzí, co se ti stalo. Doufám, že noha bude brzy v pořádku, ty se co nejdřív vrátíš na hřiště a ještě to všem ukážeš. Drž se!

 

Petr Maxa (SK Jankov)

Bohužel s touto nešťastnou událostí máme také svoje zkušenosti. Před rokem a půl si stejné zranění odnesl náš hráč Roman Mužík a nebylo to vůbec nic příjemného pro nás všechny, natož pro samotného postiženého. Je to samozřejmě osobní tragédie, kterou nepřeji vůbec nikomu. Ondro, chtěl bych ti za celou kabinu SK Jankov vzkázat, ať jsi silný, především co se psychických sil týče. Když si udržíš silné pozitivní myšlenky, budeš na dobré cestě vrátit se na hřiště. Jsi mladý kluk a byť je to velmi vážné zranění, jsem přesvědčen, že to pro tebe konec kariéry znamenat nebude. Všichni ti návrat na trávníky moc přejeme!

 

Michal Lemberka (FK Spartak Soběslav)

Za soběslavský tým přejeme rychlou rekonvalescenci a brzký návrat na divizní trávníky.

 

Michal Drahorád (FC Viktoria Mariánské Lázně)

Fotbal bohužel tyto momenty přináší a přinášet bude, toto riziko my všichni podstupujeme. Přeju ti, abys vše co nejlépe zvládl a v co nejkratším termínu se mohl opět vrátit na hřiště. Za celou kabinu Viktorky ti držím palce a budu se těšit, až se budeme moci opět potkat jako rovnocenní soupeři na trávníku. Ondro, drž se!

 

Jakub Píša (TJ Malše Roudné)

Po zhlédnutí videa mi přeběhl mráz po zádech. Ondro přeju ti hlavně brzké uzdravení, ať se ti vyhnou jakékoliv trvalé následky. Ten zákrok byl dost za hranicí a nesmyslný, ale nehledal bych v něm úmysl tě zranit. Ještě jednou ti přeju brzké uzdravení a hodně sil při zotavování!

 

Václav Beránek (FK Slavoj Český Krumlov)

Co se ti stalo, Ondro, je velmi nepříjemné. Přeji ti, ať se z tohoto těžkého zranění brzy uzdravíš a vrátíš se na hřiště.

 

Milan Mészáros (SK Klatovy 1898)

Za celý tým Klatov ti přejeme brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat na trávníky!

 

Jan Turek (SK Senco Doubravka)

Držím ti palce, ať jsi co nejdříve fit. Zranění je nepříjemná věc, ale člověk musí být psychický silný. Máš velkou podporu od celého týmu Doubravky, za všechny ti přeji brzké uzdravení a rychlý návrat na fotbalové trávníky. Drž se!

 

Matěj Strejček (TJ Přeštice)

Osobně se sice neznáme, ale samozřejmě ti přeji brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat na hřiště. Držím ti palce, ať se co nejrychleji vyléčíš!

 

Petr Bednář (SK Petřín Plzeň)

Určitě mluvím za všechny spoluhráče, trenéry i vedení klubu, když ti popřeji brzké uzdravení bez vážnějších následků. Není mi známá délka rekonvalescence u takového zranění, ale doufám, že s trochou štěstí by sis mohl na jaře zahrát již proti nám!

 

Jan Laluch (Fotbalunas.cz)

Ondro, za celý portál Fotbalunas.cz ti přeji hodně štěstí a síly v následujících týdnech a měsících. Obklop se rodinou, přáteli a lidmi, kteří ti budou v těžkých chvílích oporou a pomohou ti. Těším se, až o tobě zase budeme my nebo třeba Radim Weber na dobříšském webu psát!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou